HEP Opskrba

HEP Opskrba Dostupno

Hrvatska obrtnička komora potpisala je suradnju s HEP Opskrbom u okviru projekta HOK Zajednička nabava, te samim time HEP Opskrba omogućuje nižu cijenu struje članovima Obrtničke komore. 

Pogodnost:

popust na opskrbu električnom energijom na temelju potpisanog Ugovora o opskrbi krajnjeg kupca

HEP Opskrba vodeći je opskrbljivač na tržištu električne energije u Republici Hrvatskoj s gotovo 82.000 kupaca kategorije poduzetništvo i kućanstvo, kojima svakodnevno pruža pouzdanu i sigurnu opskrbu energijom. Povoljnijim cijenama za opskrbu električnom energijom i dodatnim pogodnostima, HEP Opskrba u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, nastoji pomoći obrtnicima u njihovom svakodnevnom poslovanju.

 

Kontakt: 0800 5255

www.hep.hr

 

Više o Sporazumu o suradnji

Sporazumom između Hrvatske obrtničke komore i HEP Opskrbe, osigurana je pravna podloga za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom za sve članove Hrvatske obrtničke komore.  Za više od 5 i pol tisuća obrtnika HEP Opskrba je osigurala značajne uštede u opskrbi električnom energijom u dosadašnjim provedenim akcijama. Akcija pogodnosti za obrtnike i male poduzetnike se nastavlja što će i ubuduće olakšati poslovanje ovoj posebno osjetljivoj skupini gospodarstvenika u cijeloj Hrvatskoj.