Dostupno

Papirus art d.o.o.

Tvrtka Papirus art d.o.o.  svim članovima projekta Artifex omogućuje:

 • 20% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju
 • 10% rabata na redovne cijene za krajnju potrošnju 

 

 

Kontakt:

PAPIRUS PAPIRI d.o.o.

Trnjanska cesta 3, 10000 Zagreb
Skladište: Čulinečka bb, 10000 Zagreb

Telefon: +385(0) 1 6117/333
Skladište: +385(0) 1 2865 931
Fax: +385(0) 1 6117 334
Email: info@papiruspapiri.hr

INSIGHT DESIGN GUIDE- Tres Media d.o.o.

Insight Design Guide je specijalizirani shopping vodič za grad Zagreb koji predstavlja trgovačku ponudu grada s naglaskom na domaćim proizvodima i brendovima s ciljem promocije hrvatskog obrtništva i poduzetništva.
Publikacije izlazi 4 puta godišnje na engleskom jeziku, u pojedinačnoj nakladi od 20.000 primjeraka te se može pronaći u turističkim info centrima, gospodarskim komorama, muzejima i kulturnim institucijama, no najbitnije i u sobama smještaja u gradu.
 

Pehar Design

Naš je cilj razviti vaše poslovanje uz pomoć jedinstvene i cjelovite strategije. Za početak, izgradit ćemo vaš vizualni identitet tako da klijentima zastane dah, napravit ćemo web-stranicu ili web-prodavaonicu koja će oduševiti posjetioce, pokrenuti kampanju  na digitalnim medijima kako bi privukli vaše potenci- jalne kupce, te ih potom uz pomoć automatiziranog marketinga pretvoriti u vjerne klijente.

ZONA ZAŠTITE d.o.o.

Tvrtka Zona zaštite d.o.o. članica je zajednice od triju tvrtki (Ekotex d.o.o., Zelene tehnologije d.o.o. i Zona zaštite d.o.o.). koje djeluju na području ekologije, zaštite okoliša, sigurnosti i zaštite na radu te kontrole i gospodarenja otpadom.

ZONA ZAŠTITE d.o.o. svim članovima programa pogodnosti Artifex omogućila je sljedeće popuste:

 • 35% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju
 • 25% rabata na redovne cijene  za daljnju prodaju

Sinergija na djelu - Zone zaštite d.o.o.

SIGMA PLUS

Tvrtka Sigma plus započela je radom još davne 1996. godine, skromno u okruženju Makarske, entuzijazmom poduzetnika punog vjere u sebe i svoje ciljeve. Sigma plus u svom pristupu radu i ciljanim tržištima razlikuje se od konkurencije od svojih početaka pa do danas.

Z3 COMPUTERS

Z3 COMPUTERS je zajednički informatički obrt osnovan je 2007. godine u Vukovaru. Osnovna namjena je izrada aplikacija za obrtnike pod Windows okruženjem, te su tijekom godina razvili  nekoliko danasTOP proizvoda:

 • MultiPOS
 •  Obrtnik
 • ERP z3compacto 

Više o njima pročitajte na web stranici: http://z3computers.hr/

Kontakt informacije: 

Adresa:
Hrvatskog zrakoplovstva 32,
32010 Vukovar

Adriacert d.o.o.

Članovima pogodnosti Artifex ADRIACERT osigurao je: 
 • 10% rabata na redovne cijene za sve usluge certificiranja sustava upravljanja prema međunarodnim normama 
 • 10% rabata na sve edukacijske programe
Zašto odabrati ADRIACERT:

  LKP usluge

  LKP usluge je obrt osnovan 2014. godine sa sjedištem u Osijeku.Sjedinjujemo iskustva u trgovini, održavanju higijene poslovnih i ugostiteljskih objekata. Fleksibilni smo i nudimo najsuvremenija tehnološka rješenja i suvremen pristup. Nudimo potpunu paletu usluga; profesionalnu opremu za kuhinje, šankove s pratećim aparatima za barove, papirnu konfekciju, sredstva za kompletnu higijenu objekta te čišćenje i održavanje poslovnih objekata.

  SERVOPLIN

  Plinoinstalaterski obrt Servoplin bavi se servisima i ugradnjom plinskih trošila, instalacijom plina, centralnog, solarnog grijanja, ispituju i plinske instalacije i plinska trošila za MTU (minimalno tehničke uvijete).  Izrađuje proračune centralnih grijanja te izdaje troškovnike za iste. Savjetuje u odabiru opreme plinskih trošila i centralnog grijanja.

  Stranice

  Pretplati se na RSS - Dostupno