Dostupno

Lovin d.o.o.

Lovin d.o.o. je tvrtka za pakiranje i prodaju ugostiteljskog šećera i postoji na tržištu od srpnja 1999. godine. Od tada je stekla povjerenje velikog broja kupaca, uključujući i najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte, kao i vodeća poduzeća širom Hrvatske.

Lovin d.o.o. svim članovima programa pogodnosti Artifex nudi sljedeće popuste:

MIPES consulting

MIPES consulting bavi se izradom elaborata za apliciranje na EU fondove, zapošljavanjem djelatnika putem agencije Mipes, savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem. Također, nude usluge istraživanje tržišta i ispitivanja javnog mnijenja, izrade investicijskih studija, poslovnih planova, cost-benefit analiza.

MIPES consulting svim članovima programa pogodnosti Artifex nudi:

  1. 20% popusta na Agencijska zapošljavanja
  2. Najpovoljnije uvjete na tržištu za izradu projektata i elaborata za apliciranje na bespovratne potpore RH i fondove EU. nju potrošnju

Beeping

Većina poduzetničkih priča opisuje svoj romantični početak, rad u garaži, neprospavane noći. Zašto se jedna priča nebi mogla pokrenuti samo iz želje da se ljudima omogući više vremena za sebe i svoje najbliže? Tako je nastao Beeping.

Svjesni smo da smo ovdje samo zbog Vas. S jasnom misijom "Stvaramo vrijeme za ugodnije stvari u životu", želimo Vama i Vašim najmilijima omogućiti više zajedničkih trenutaka i pomoći vam u organiziranju redovnih, tjednih obaveza.

EXPLOREON

EXPLOREON, obrt za usluge, (glavna djelatnost: prevoditeljska djelatnost) je prevoditeljska tvrtka specijalizirana za pružanje profesionalnih prevoditeljskih usluga te surađuje s vrsnim - iskusnim prevoditeljima, lektorima i stručnim redaktorima i za mnoge druge jezične kombinacije. Osim navedenog pružamo razne jezične tečajeve kao i tečajeve Grafologije (analiza rukopisa).

Select posredovanje

Select poslovanje svim Artifex članovima omogućuje:

Identifikaciju i analizu postojećih rizika za osiguranje

  • utvrđivanje rizika kojima ste izloženi i koji ugrožavaju Vaše poslovanje
  • izrada prijedloga za optimalno osigurateljno pokriće te načina osiguranja

Reviziju postojećih polica osiguranja

  • analiza važećih polica osiguranja
  • izrada prijedloga i preporuka radi postizanja kvalitenijeg osigurateljnog pokrića u skladu s Vašim stvarnim potrebama

Ugovaranje osiguranja

MICROTEAM d.o.o.

MICROTEAM d.o.o. svim članovima programa pogodnosti Artifex omogućio je sljedeće popuste:

  • 20% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju( ili opisati svoje uvjete prema profilu usluga)
  • 10% rabata na redovne cijene za krajnju potrošnju

Hyundai

Davatelj usluga obvezuje se članovima OKZ-a, svim djelatnicima i pravnom osobama unutar komorskog sustava osigurati sljedeće posebne uvjete kod popravka (servisiranja) vozila: 
-    rabat na cijenu radnog sata u iznosu od 10%
-    rabat na cijenu rezervnih dijelova u iznosu od 10%
-    prioritet i najkraći rok obavljanja usluge
-    uslugu zamjenskog vozila pod uvjetom da je vozilo kupljeno kod Davatelja usluga i imaju važeću garanciju, s time da se zamjensko vozilo ne izdaje u slučaju radova na vozilu radi redovitog održavanja.

Stranice

Pretplati se na RSS - Dostupno