1. Konstituirajuća sjednica Poslovnog odbora Sekcije umirovljenika

U petak, 31. ožujka 2017. godine održana je 1. konstituirajuća sjednica Poslovnog odbora Sekcije umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko u sastavu Ankica Torbar – pročelnica, Josip Kovačević – zamjenik pročelnice, Josip Koluder, Josip Gornik, Josip Žužak, Tomo Bubanović i Dragutin Jagatić članovi odbora, a sjednici je nazočio i Ivan Puhar počasni predsjednik Sekcije i Udruženja obrtnika Jastrebarsko.

Nakon konstituiranja odbora, u radnom dijelu sjednice doneseni su zaključci i odluke vezano za susrete i druženja sa prijateljskim udruženjima umirovljenika, tako će se na prijedlog i poziv Udruženja umirovljenih obrtnika grada Osijeka krajem rujna ili početkom listopada organizirati susret i druženje jaskanskih umirovljenika i umirovljenika Osijeka u Lipiku.
Sukladno Programu rada za 2017. godinu članovi Poslovnog odbora za svoje članove sekcije predložili su jednodnevni izlet na Bled, i to krajem svibnja, početkom lipnja mjeseca, o čemu će svi članovi biti pravovremeno obaviješteni kada se razradi i definira program izleta.

Članove Poslovnog odbora na njihovoj sjednici pozdravio je predsjednik Udruženja Stipe Bučar, zaželio puno uspjeha u daljnjem radu, nadajući se uspješnoj suradnji sekcije i udruženja i u budućnosti.

Pripremila: Monika Čunko