Besplatne edukacije za korištenje informatičkih alata

Projekt edukacije za obrtnike – Računalni operater sa naglaskom na Facebook promidžbu počinje u veljači 2018.godine. 

Raspored predavanja:

05.02. ( ponedjeljak), 17:00  - 21:00 sati
07.02. ( srijeda)
09.02. (petak)
13.02. (utorak)
15.02. (četvrtak)
17.02. (subota ili po dogovoru)

Prva edukacija će početi 05.02. u 17:00 i predviđeno trajanje je do 21:00 sat te pozivamo sve zainteresirane obrtnike s područja Samobora, Svete Nedelje i Stupnika da se prijave na ovu besplatnu edukaciju jer slobodnih mjesta još ima.

U današnje vrijeme napredne tehnologije i sve veće potrebe za informatičkom pismenošću, ljudi su suočeni s izazovima u korištenju informatičkih alata koji svakim danom sve brže i više napreduju. U programu edukacije Operater/ka na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat, pozivamo Vas da se na jednostavan i učinkovit način pridružite edukaciji koja će Vam olakšati svakodnevno suočavanje s tehnologijom.

Navedeni program obuhvaća područja potrebna za svakodnevno korištenje računalom. Polaznici će s nastavnicima proći kroz samoprovjeru korištenja računala te rad s datotekama, obradu teksta u alatu MS Word, kako se koriste tablične kalkulacije u programu MS Excel te ostale alate u upotrebi računala. Nastavnici će s polaznicima proći i nastavne cjeline vezane za Internet.

U programu će poseban naglasak biti na kreiranju Facebook poslovnog profila kao izvrsnom marketinškom alatu koji će polaznika učiniti atraktivnijim u vlastitom poslovanju.