Na 12. sjednici Upravnog odbora Udruženja uručene zahvalnice jaskanskim sudionicima Obrtničkih sportskih igara

Udruženje obrtnika Jastrebarsko održalo je 12. sjednicu Upravnog odbora uz prisutnost članova Nadzornog odbora, u ponedjeljak, 13. siječnja pod predsjedanjem predsjednika Stipe Bučara, koji se u svom izlaganju osvrnuo na provedene aktivnosti Udruženja od prošle sjednice do danas te najavio brojne aktivnosti u narednom razdoblju.
Članovi Upravnog odbora dobili su informacije, raspravljali i donijeli odluke o predloženim točkama dnevnog reda, od kojih su aktualne teme bile:

  •  dogovor i odluke vezane za održavanje drugog Obrtničkog sajama i izložbe u organizaciji Udruženja i agencije HRAM u sklopu manifestacije „Cvjetna Jaska“ u mjesecu svibnju / organizacijski odbor najavio sastanak za idući tjedan
  •  održavanje 5. Obrtničkog foruma Zagrebačke županije u Velikoj Gorici – krajem veljače
  •  prijedlog kandidata za priznanja OKZ-a
  •  novi uvjeti za pristup majstorskom ispitu/porezne promjene/pozivi i najave Udruženja obrtnika diljem Hrvatske na sudjelovanje na raznima manifestacijama i natjecanjima
  •  iduća sjednica Upravnog odbora najavljena je za mjesec veljaču

Ovom prigodom uručene su Zahvalnice Obrtničke komore Zagreb sportašima za sudjelovanje na 12. Obrtničkim sportskim igrama prošle godine u Malom Lošinju, da podsjetimo, gdje su naši predstavnici Udruženja, ispred Obrtničke komore Zagreb, ostvarili značajne rezultate i pridonijeli pobjedi OKZ-a, koja je bila ukupni pobjednik igara, na čijem se sudjelovanju i sportskom natjecanju posebno zahvalio predsjednik Stipe Bučar te naglasio da će Udruženje i u buduće podržavati i poticati ovakve aktivnosti i manifestacije.

Zahvalnice sudionicima uz predsjednika Stipu Bučara i potpredsjednika Mladena Celića, uručio je voditelj ekipe Stjepan Slemenšek, a dobili su: Tomislav i Ivona Ciban, Mislav i Nikola Golojuh, Štefica Leščić, te Ljiljana i Stjepan Slemenšek.