Obrtnička komora Zagreb podržala 4. Sajam vjenčanja Exclusive

Obrtnička komora Zagreb podržala je 4. Sajam vjenčanja koji se održao u subotu 9.studenog 2019.godine u Novoj Gradišci. Ispred Obrtničke komore Zagreb, sajam su posjetili Tomislav Kuna i Ivica Zanetti. Ove godine manifestacija je otvorila svoja vrata po četvrti puta, ali u sasvim novom i glamuroznom šatoru na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradišci, na površini od preko 1200 metara kvadratnih.

Sajam je organizirala Ljiljana Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške. Više tisuća posjetitelja uživalo je u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije. Ovom prilikom, Obrtnička komora Zagreb je na Sajmu promovirala i Zagreb Crafts Shop.

Veliki je ovo doprinos razvoju domaćeg obrtništva iz svijeta vjenčanja, o čemu svjedoči i nastup preko 70 izlagača iz Slavonije i drugih dijelova Hrvatske, a ujedno, ovogodišnji Sajam pod visokim je pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja je organizatorima uputila pismo potpore.