Održan sastanak s Artifex partnerima- uvođenje Artifex kartice

Predsjednik Šabić: "Kartica će ubrzati povezivanje obrtnika s Artifex partnerima" 

Obrtnička komora Zagreb održala je sastanak s Artifex partnerima, s ciljem nastavka i razvoja Artifex programa. Sastanak je održan u srijedu 30. siječnja 2019.godine u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, sastanak s Artifex partnerima, s ciljem nastavka i razvoja Artifex programa. Sastankom je predsjedao predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić, u nazočnosti potpredsjednika Antuna Trojnara, Spomenke Krebsz i  Ivana Leščića.  Sastanku je nazočilo i više od pedeset dobavljača u Artifex programu, što predstavlja izniman odaziv naših partnera.  Na sastanku su izneseni i vrlo konstruktivni i korisni prijedlozi u cilju poboljšanja buduće suradnje u sklopu Artifex programa. Važno je napomenuti da je predstavljeno i uvođenje Artifex kartice pogodnosti.

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa svojim partnerima već četiri godine razvija program pogodnosti Artifex. Cilj projekta je uvođenjem niza pogodnosti olakšati poslovanje našim obrtnicima u fazi nabave energenata, osnovnih sredstava, repromaterijala, raznih usluga, te ih učiniti konkurentnijim na domaćem i stranom tržištu. Veliki broj obrtnika već koristi mnoge pogodnosti koje im pruža naših više od stotinu partnera u projektu.

Nakon uvodnog govora predsjednika Šabića, gospođa Marina Žuljević iz Agencije za komercijalnu djelatnost Republike Hrvatske svojom je kratkom prezentacijom objasnila postupak izrade i značaj ovakve vrste kartice.

Vjerujemo kako bi kartica pojednostavila korištenje Artifex popusta ali i unaprijedila poslovanje.  Povezanošću kartice s bazom Obrtničke komore Zagreb spriječilo bi se svaka zloupotreba kartice i automatizmom bi bilo vidljivo ima li obrtnik pravo na Artifex popust. Trošak izrade kartice snosila bi Obrtnička komora Zagreb.

Podsjećamo da Artifex popust može koristiti svaki/a obrtnik/ca i dobrovoljni član/ca, koji redovito podmiruje svoje komorske obaveze. Pristupnica za Artifex članstvo nalazi se na OVOJ POVEZNICI. 

Nazočni predstavnici dobavljača pozdravili su uvođenje kartice pogodnosti. Sastanak je bio produktivan te se Obrtnička komora Zagreb nada i daljnjoj uspješnoj suradnji s dobavljačima iz Artifex programa.

Vizualni identitet kartice (prijedlog):