Održana 27. sjednica Upravnog odbora OKZ

Upravni odbor Obrtničke komore Zagreb  održao je 7. ožujka 2018. godine sjednicu na kojoj su , uz usvajanje  prijedloga izvješća i odluka, predstavljeni novi dobavljači u projektu zajedničke nabave Artifex u kojem je zasad skoro 100 dobavljača. 
Predsjednik Komore Mirza Šabić članove je podsjetio na skorašnji 3. Zagrebački obrtnički sajam koji će se ove godine održati od 25. do 27. travnja na Zagrebačkom velesajmu. Upravni odobor osvrnuo se i na uspješno održan Obrtnički forum u Jastrebarskom, a raspravljali su i o posjetu IHM sajmu  u Münchenu koji će obrtnici u organizaciji Obrtničke komore Zagreb posjetiti od 8. do 10. ožujka 2018. godine.  

Budući da se uskoro bliži obljetnica 23. Dana Obrtničke komore Zagreb, predsjednik Šabić obavijestio je članove da će se Dan Komore održati 20. ožujka te da će se na njemu, kao i do sada, dodijeliti priznanja i zahvalnice najzaslužnijim obrtnicima. 
Članovi Upravnog raspravljali su i o ovogodišnjim 11. Obrtničkim sportskim igrama, na kojima je Obrtnička komora Zagreb već tradicionalno ukupni pobjednik, koje će se održati od 10. do 13. svibnja 2018. na Malom Lošinju. 

Povodom obilježevanja četiri desetljeća rada, Obrtnička komora Zagreb donirala je sredstava Srednjoj školi Jastrebarsko koja svake godine odškoluje novu generaciju obrtnika. U ime ravnateljice Srednje škole Jastrebarsko Đurđice Lončarić, zamjenik gradonačelnika Jastrebarskog Stipe Bučar, koji je ujedno i predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko, uručio je zahvalnicu predsjedniku OKZ dr.sc. Mirzi Šabiću za doprinos u organizaciji obilježavanja 40 godina Srednje škole Jastrebarsko.