Održana Edukacija za Operatera/ku na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat

U današnje vrijeme napredne tehnologije i sve veće potrebe za informatičkom pismenošću, ljudi su suočeni sa izazovima u korištenju  informatičkih alata koji svakim danom sve brže i više napreduju. U  programu edukacije Operater/ka na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat, pozivamo Vas da se na jednostavan i učinkovit način pridružite edukaciji koja će Vam olakšati svakodnevno suočavanje sa tehnologijom.
Udruženje je održalo tečaj – edukaciju za 12 obrtnica/ika koji su se pravovremeno javili udruženju. Edukacija je bila potpuno besplatna za članove Udruženja, a polaznici su bili više nego zadovoljni znanjima koja su usvojili.
 
Program se sastojao od programskih cjelina:
  • Osnovne koncepte informacijske tehnologije
  • Korištenje računala i rad s datotekama
  • Obrada teksta (MS Word) i excella
  • Internet i e-pošta
  • Korištenje facebook-a u redovnom radu
  • Evaluacija
Navedeni program obuhvaća područja potrebna za svakodnevno korištenje računalom. Polaznici su prošli kroz samo provjeru korištenja računala te rad sa datotekama, obradu teksta u alatu MS Word, kako se koriste tablične kalkulacije u programu MS Excel te ostale alate u upotrebi računala. Nastavnik je sa polaznicima obuhvatio i nastavne cjeline vezane za Internet. U programu je bio poseban naglasak na kreiranju Facebook poslovnog profila kao izvrsnom marketinškom alatu koji će polaznicima učiniti atraktivnijim u vlastitom poslovanju.
Program se odvijao tijekom veljače 2018.g.
Ovaj tečaj Udruženje i Obrtničko učilište Zagreb već tradicionalno provode na području Zagrebačke županije te očekujemo daljnji razvoj ovog programa, u okviru cjeloživotnog učenja naših obrtnika i poduzetnika.
Zahvaljujemo svim polaznicima koji su se odazvali ovim tečajevima koji su u potpunosti besplatni što možemo zahvaliti Zagrebačkoj županiji koja je u većem dijelu sufinancirala projekt.