Održana Izborna Skupština Ceha poljoprivrednih djelatnosti

Na izbornoj Skupštini Ceha poljoprivrednih djelatnosti za predsjednika Ceha u mandatnom razdoblju 2018. – 2022. ponovno je izabran Robert Braje, a za njegovog zamjenika izabrana je Zvjezdana Domladovac.
U Poslovni odbor Ceha, sukladno Pravilniku o radu cehova, koji prema broju članova ima tri člana, izabrani su: Robert Braje, Zvjezdana Domladovac i Mladen Pažulj.
Ceh ima jednog predstavnika u Skupštini Udruženja, a izabran je predsjednik Ceha Robert Braje.
U uvodnom dijelu sa novostima u postupku izbora za tijela udruženja, članove je upoznao predsjednik Udruženja Stipe Bučar.
Predsjednik Ceha Robert Braje nazočne je informirao o poticajnim mjerama Grada Jastrebarsko, Zagrebačke županije i Ministarstva. 
Na temu GDPR- Opće uredbe o zaštiti podataka članove je informirao odvjetnik Krešimir Preprotić, čija primjena započinje 25.05.2018. godine.
Odvjetnik Krešimir Preprotić pružiti će informacije o zaštiti osobnih podataka i svim ostalim članovima te sudjelovati na svakoj sjednici Ceha, a raspored održavanja idućih sjednica je slijedeći:
14.05.2018. godine – CEH UGOSTITELJA
16.05.2018. godine – CEH PRIJEVOZNIKA
17.05.2018. godine – CEH TRGOVACA
21.05.2018. godine – CEH FRIZERA I KOZMETIČARA
24.05.2018. godine – CEH USLUŽNIH DJELATNOSTI
Sjednice cehova u navedenim terminima održati će se u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko, Tadije Smičiklasa 3 s početkom u 20 sati.
Članovi su dobili informaciju o programu pogodnosti Obrtničke komore Zagreb - Zajednička nabava – Artifex kojeg je članovima prezentirao predsjednik Stipe Bučar.
Sjednici je nazočio i potpredsjednik Udruženja Ranko Kordić.