Održana Izvještajna Skupština Udruženja obrtnika Jastrebarsko

7. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Jastrebarsko održana je u utorak, 30. svibnja 2017. godine u prostorijama Udruženja.

Sjednicom Skupštine predsjedavao je Stipe Bučar predsjednik Udruženja, koji se u svom izlaganju osvrnuo na sve provedene aktivnosti od prošle sjednice Skupštine do danas, te iskazao iznimno zadovoljstvo postignutim rezultatima i provedenim aktivnostima, kao i radom tijela Udruženja.

Članovi Skupštine usvojili su Izvješće o radu i Godišnji obračun Udruženja za 2016. godinu, dok je Nadzorni odbor podnio Izvješće o svom radu te materijalno – financijskom poslovanju Udruženja od 01.01. do 31.12.2016. godine, koji je kao takav i usvojen.

Skupština je također primila na znanje izvješće predsjednika o izvršenim radovima u potkrovlju zgrade Udruženja uz projekciju od početka do završetka radova, zahvalio svim izvođačima radova, donatorima i svima koji su na bilo koji način pomogli u uređenju prostorija.

Prije početka službenog dijela kratku prezentaciju i predstavljanje svog poslovanja članovima održali su predstavnici tvrtke Eminus Adriatic d.o.o. čija tvrtka se bavi informatičkom podrškom, održavanjem i savjetovanjem, zatim uslugama licenciranja, ponudom računala, laptopa, monitora, fiskalnim blagajnama i sl.

Uz članove Skupštine nazočni su bili gosti predsjednik Obrtničke komore Zagreb gospodin Mirza Šabić i pročelnica Sekcije umirovljenih obrtnika gđa. Ankica Torbar.