Održana Skupština Ceha prijevoznika

U prostorijama Udruženja obrtnika, 7. studenog, održana je sjednica Skupštine Ceha prijevoznika. Predsjednik Ceha Denis Krcivoj članovima je pružio informaciju o provedenim aktivnostima Ceha tijekom godine, a članovi su u raspravi iznijeli i razmatrali problematiku te izazove s kojima se prijevoznici susreću u svakodnevnom poslovanju.

Zbog odjave obrta i odlaska u mirovinu jednog člana Poslovnog odbora, na njegovo mjesto izabran je novi član Antonio Grubiša iz Klinča Sela. Informacije i novosti o tahografima i vođenju evidencije radnog vremena za vozače članovim je pružio zamjenik predsjednika Ceha Damir Pustaj. Predsjednik Ceha Denis Krcivoj istaknuo je, između ostalog, da svim prijevoznicima je zajednički cilj otklanjanje problema i prepreka s kojima se susreću u svom poslovanju, te će se intenzivno zalagati i poticati članove na aktivno uključivanje u rad Ceha, kako bi pridonijeli što kvalitetnijem radu i aktivnostima, Ceha koje će i dalje biti usmjerene na unapređenje djelatnosti prijevoza praćenjem aktualne problematike obrtnika prijevoznika.

Na sjednici je usvojen Program rada Ceha prijevoznika za 2020. godinu, koji će se ostvarivati i nadopunjavati kroz redovni rad Ceha. O radu i aktivnostima Udruženja obrtnika članove je upoznao predsjednik Udruženja Stipe Bučar.