Održana Skupština Ceha ugostitelja UO Jastrebarsko

U prostorijama Udruženja obrtnika održana je 5.11.  sjednica Skupštine Ceha ugostitelja.

Zbog odjave obrta dosadašnjeg predsjednika Ceha ugostitelja, na njegovo mjesto izabran je novi predsjednik Saša Krljan, vlasnik ugostiteljskog obrta HAUSTOR, a za njegovog zamjenika u Cehu izabrana je Ella Cipovec. U Poslovni odbor izabran je novi član Ceha Dario Hasić, uz dosadašnje članove Dražena Paveka i Havzija Ameti.

U uvodnom dijelu sa novostima članove je upoznao predsjednik Udruženja Stipe Bučar. Na sjednici je usvojen Program rada Ceha ugostitelja za 2020. godinu.

Predsjednik Ceha Saša Krljan članovima je pružio informaciju o dosadašnjim provedenim aktivnostima ceha, a članovi su u konstruktivnoj raspravi naveli i razmatrali problematiku sa kojom se ugostitelji susreću, od inspekcija, kažnjavanja, plaćanja raznih nameta i sl. na koje će se teme, sukladno Programu rada za 2020. godinu, početkom iduće godine organizirati i provoditi aktivnosti s ciljem prilagodbe poslovanja i podizanja kvalitete u poslovanju ugostitelja, pružatelja ugostiteljskih usluga i usluga u turizmu.

U svom obraćanju, predsjednik Ceha Saša Krljan posebno je istaknuo i stavio naglasak na poticanje većeg broja članova na aktivno uključivanje u rad i djelovanje Ceha kako bi na taj način pridonijeli kvalitetnijem radu Ceha te ostvarenju zajedničkih ciljeva i interesa.
Članovi su dobili informaciju o Programu pogodnosti Artifex - Zajednička nabava, koju je Obrtnička komora Zagreb pokrenula kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne popuste kod partnera koji su pristupili Programu.