Održana Skupština Udruženja obrtnika Jastrebarsko

Udruženje obrtnika Jastrebarsko održalo je 3. sjednicu Skupštine u petak, 12. travnja pod predsjedanjem predsjednika Stipe Bučara, koji se u svom izlaganju osvrnuo na sve provedene aktivnosti od prošle sjednice Skupštine do danas, te iskazao iznimno zadovoljstvo postignutim rezultatima i provedenim aktivnostima, kao i radom tijela Udruženja. Članovi Skupštine prihvatili su Izvješće o radu Udruženja i Završni račun /godišnji obračun za 2018. godinu, dok je Nadzorni odbor podnio izvješće o svom radu te materijalno – financijskom poslovanju od 01.01. do 31.12.2018. godine.

Dane su informacije o održavanju 1. Obrtničkog sajma Jastrebarsko u organizaciji Udruženja obrtnika Jastrebarsko i Turističke zajednice grada Jastrebarsko, a koji će se održati zajedno s manifestacijom „Cvjetna Jaska“ 04. i 05. svibnja, nazočni su doznali od Ljiljane Meštrić iz agencije Hram, koja je naglasila kako je cilj i tendencija da ovi sajmovi s vremenom postanu ključne manifestacije našeg grada, s namjerom poticanja gospodarskog, poduzetničkog, proizvodnog, kulturnog i zabavnog života Jastrebarskog i šireg okruženja. Istaknuto je kako će na 1. Obrtničkom sajmu u Jastrebarskom izlagati i predstavnici prijateljskih udruženja obrtnika s kojima Udruženje obrtnika Jastrebarsko već godinama gradi kvalitetnu i učinkovitu suradnju.
Članovima Skupštine podneseno je i izvješće predsjednika o izvršenoj rekonstrukciji dijela krovišta i radova u potkrovlju zgrade Udruženja, uz projekciju tijeka radova, a tom je prilikom predsjednik Udruženja i zahvalio svim izvođačima radova, donatorima te svima koji su na bilo koji način pomogli u uređenju novog prostora.

Sjednicu Skupštinu uveličali su gosti predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, zamjenica župana Zagrebačke Županije Nadica Žužak, gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, potpredsjednici OKZ-a Spomenka Krebsz i Ivan Leščić te pročelnica Sekcije umirovljenih obrtnika Ankica Torbar.

Po završetku sjednice predsjednik Stipe Bučar uručio je Zahvalnice na pruženoj suradnji i doprinosu na uređenju Doma Udruženja obrtnika predsjedniku HOK-a Dragutinu Ranogajcu, dok je u ime predsjednika OKZ-a dr.sc. Mirze Šabića zahvalnicu primila potpredsjednica OKZ-a Spomenka Krebsz.