Planiraj svoj uspjeh već danas!

Koja su to strukovna zanimanja i kako je to biti obrtnik učenicima Osnovne škole Tituša Brezovačkog objasnili su zagrebački obrtnici. U sklopu Erasmus + projekta „Plan your succsess today!/Planiraj svoj uspjeh već danas!“  Osnovna škola Tituša Brezovačkog 27.ožujka 2018. godine održala je promociju strukovnih zanimanja, kao i upisa u srednje strukovne škole. 
Na „Danu karijere“ obrtnici Nenad Zrinski, vlasnik dimnjačarskog obrta Ferenc, Miljenko Vuk, vlasnik kožne galanterije Vuk Leather, Josip Žuglić, vlasnik obrta Bravarija Žuglić i Zlatko Prosinečki, vlasnik građevinskog obrta Prosinečki opisali su učenicima čime se bave i što ih očekuje ukoliko se odluče za njihovu struku. Kao i uvijek, obrtnici su se rado odazvali i spremno odgovarali na sva pitanja učenika. 
Postignut je cilj projekta, kojeg škola Tituš Brezovački provodi zajedno sa školama iz Poljske i Latvije, a to je promoviranje strukovnih zanimanja među osnovnoškolcima. Škola namjerava nastaviti održavati ovakav tip karijernog savjetovanja za strukovna zanimnja i slijedećih godina, a obrtnici se vesele  zajedničkoj budućoj suradnji.