Počela priprema i predavanje kandidatima za polaganje majstorskih ispita

U prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko 09. listopada 2017. godine počela su predavanja i pripreme kandidata prijavljenih za polaganje majstorskih ispita, u suradnji s Obrtničkim učilištem grada Zagreba.
Za pripremu i polaganje prijavljeno je 9 polaznika, 4 autoservisera i 1 automehaničar.
Prije samog početka predavanja kandidatima se obratio predsjednik Udruženja Stipe Bučar, poželio uspješan rad, izrazio zadovoljstvo za stjecanjem ove vrlo značajne diplome majstora i naglasio važnost obrazovanja za obrtništvo, kao i stjecanje 5. stupnja obrazovanja kroz polaganje majstorskog ispita. 

Tajnica Udruženja Monika Čunko pružila je sve potrebne informacije o daljnjoj provedbi i organizaciji predavanja te podijelila raspored instruktivno - konzultativne nastave, uz napomenu da će se u stručno teorijskom dijelu polaznici uključiti u pripreme s predavačima u Zagrebu.
Prvog dana, prof. Miran Šoić polaznicima je održao predavanje iz Gospodarstva, a kandidati imaju mogućnost osim predavanja konzultirati se sa predavačima i radnicima Obrtničkog učilišta, tijekom nastave, prije i za vrijeme trajanja ispita