Predstavnici jaskanskog udruženja na 1. Obrtničkom forumu Grada Zagreba

U organizaciji Obrtničke komore Zagreb i Grada Zagreba 3.12. je u Zagrebačkom inovacijskom centru održan 1. Obrtnički forum grada Zagreba.  Forum je okupio sudionike - predstavnike Grada Zagreba, obrtnike, predstavnike tijela Komore kao i članove Udruženja obrtnika te medije i sve one koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti rješavanju izazova s kojima se zagrebački obrtnici danas susreću, apelirajući na pronalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Gradom Zagrebom, a među kojima su sudjelovali i predstavnici jaskanskog udruženja obrtnika predsjednik Stipe Bučar, predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Slemenšek, tajnica Monika Čunko i ravnateljica Srednje škole Đurđica Lončarić.
Na kraju Foruma podijeljena su priznanja  uglednim i uspješnim  obrtnicima, kao i zaslužnim pojedincima za postignute uspjehe u prethodnom razdoblju, te promicanje i razvoj obrtništva.
Obitelji Marković dodijeljeno je priznanje i uručena nagrada za obilježavanje 100 godina od osnivanja obrta Atelier Marković. 
Također su dodijeljene i zahvalnice obrtnicima sportašima za sudjelovanje na 12. Obrtničkim sportskim igrama, koje su preuzeli voditelji ekipa.
Zahvalnice za sudionike ispred ekipe stolnotenisača preuzeo je voditelj Stjepan Slemenšek, a na ovogodišnjim 12. Obrtničkim sportskim igrama sudjelovali su slijedeći: Tomislav i Ivona Ciban, Stjepan i Ljiljana Slemenšek, Mislav i Nikola Golojuh, te Štefica Leščić.