Predstavnici OKZ nazočili otvorenju 37. Turističko-kulinarske manifestacije „Kaj su jeli naši stari“

Svečanom otvorenju 37. Turističko-kulinarske manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ u Vrbovcu nazočili su predsjednik OKZ dr.sc. Mirza Šabić uz potpredsjednike OKZ Antuna Trojnara, Josipa Tržeca, Jasenku Jančić i Ivana Leščića. 

Ova jedinstvena  turističko kulinarska manifestacija ovakve vrste u Zagrebačkoj županiji već godinama privlači veliki broj posjetitelja i izlagača, koji nude degustaciju svojih proizvoda, ali i prezentiraju razne ručne radove iz ovog kraja, koje posjetitelji mogu ponijeti kao suvenire i lijepu uspomenu na ovo događanje.
Otvorenju su nazočili i  brojni visoki gosti među kojima su bili gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Mihael Zmajlović, gradonačelnik grada Vrbovca Denis Kralj i drugi visoki gosti. 
Sajam je otvoren vrlo zanimljivim i kvalitetnim kulturno umjetničkim programom u kojem su sudjelovali članovi HKUD-a Petar Zrinski iz Vrbovca.
Nakon obilaska sajma, kojom prilikom su obišli nekoliko renomiranih vrbovečkih obrta kao što su  Obrt Tikvarić vl. Marine Dobošić,  Obrt mesnice Kalinski vl. Višnja Kalinski i OPG Lisjak, vl. Siniša Lisjak, proizvodnja meda,  gosti su se uputili na svečanu degustaciju tradicionalnih jela koje su pripremile vrbovečke žene u organizaciji udruga žena.