Pripreme za polaganje majstorskog ispita u Udruženju Jastrebarsko

Udruženje obrtnika Jastrebarsko u suradnji s Obrtničkim učilištem Grada Zagreba organizira pripremu za polaganje majstorskog ispita. 
Pripreme za majstorski ispit u jesenskom ispitnom roku započet će besplatnom informativnom radionicom u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja koje Obrtničko učilište organizira u suradnji sa Obrtničkom komorom Zagreb koja će se održati u utorak, 26. rujna 2017. u prostorima Udruženja obrtnika Jastrebarsko s početkom u 17:00 sati.
Na radionici zainteresirani će dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita .Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija i stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke. 

Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.
Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02).
Jesenski rok polaganja ispita traje od 13.11.2017. - 22.12.2017. godine, a zadnji rok prijave je 29.09.2017.

Upisnicu za pripreme možete naći na stranicama Obrtničkog učilišta www.obrtnicko-uciliste.hr; kao i u uredu Udruženja obrtnika Jastrebarsko, Tadije Smičiklasa 3.
Zainteresirani polaznici priprema molimo da nam upisnicu za pripremu/nastavu popunite podacima i dostavite osobno ili na e-mail: uo-jastrebarsko@zg.t-com.hr; najkasnije do 26.09.2017. godine.

U suradnji sa nastavnicima puno kvalitetnije i brže naučit ćete nastavna područja za polaganje teorijskih ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i struka) i praktični dio radne pedagogije.
Ukoliko ne želite polaziti cijelu pripremu svakako prijavite pripremu za radnu pedagogiju jer su Vam ta znanja neophodno potrebna da bi uspješno položili ispit. 
Za nastavu smo Vam pripremili ispitna pitanja i kataloge temeljem kojih će te pratiti nastavu i koja su uključena u cijenu priprema. 

Cijena majstorskog ispita propisana je Rješenjem o cijeni polaganja ispita o stručnoj osposobljenosti, pomočnićkog i majstorskog ispita (NN 31/02) i iznosi 2.600,00 kuna.
Sa ostalim informacijama u svezi priprema, cijena, vrijeme i trajanje, zainteresirani će biti upoznati na uvodnom predavanju 26.09.2017. godine.
Dodatne informacije možete dobiti na tel. 01/ 62 81 382 ili uo-jastrebarsko@zg.t-com.hr; uo.jastrebarsko@hok.hr; ili mob. 098 611 374.
Srdačno Vas pozivamo i očekujemo na radionicama i pripremama! Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem, 
Predsjednik Udruženja Stipe Bučar
Ravnatelj Učilišta Dražen Maksimović