Provedba programa edukacije Operater/ka na računalu

U prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko u suradnji sa Obrtničkim učilištem grada Zagreba jučer je započela provedba programa edukacije Operater/ ka na računalu, financiran od Zagrebačke županije.
Prije samog početka predavanja polaznicima se obratio predsjednik Udruženja Stipe Bučar, poželio im uspješan rad, izrazio zadovoljstvo za unaprjeđenje i stjecanje informatičkih znanja i marketinških vještina te naglasio važnost obrazovanja za obrtništvo.
Cilj programa je osposobljavanje polaznika za korištenje informacijskih tehnologija i elektroničkog poslovanja te uvođenje marketinga na društvenim mrežama u svoje svakodnevno poslovanje kako bi postali konkurentniji na tržištu.Edukacija će polaznicima pružiti znanja iz osnovnih koncepata informacijske tehnologije, korištenja računala i rada s datotekama, obrade teksta, prezentacija, Internetskih usluga i tabličnih kalkulacija. Također, dobit će informacije i znanje, kako koristiti društvene mreže kao marketinški alat za vlastitu samopromociju te pozicioniranje na tržištu. 

U programu će poseban naglasak biti na kreiranju Facebook poslovnog profila kao izvrsnom marketinškom alatu koji će polaznika učiniti atraktivnijim u vlastitom poslovanju, a unaprjeđenjem znanja i uvođenjem marketinga na društvene mreže u svoje svakodnevno poslovanje postati konkurentniji na tržištu.
Korištenje naučenih informatičkih vještina, u vlastitom poslovanju, omogućit će dobivanje pravovremene informacije, učinkovitije obavljanje poslova, upravljanje nabavom, resursima, prodajom i marketingom. 
Usavršavanjem, edukacijom i unapređenjem kompetencija poduzetnika/obrtnika stvaraju se mogućnosti za kreiranje poticajnog poduzetničkog okruženja koje osigurava gospodarski napredak.

U edukaciji sudjeluje 12 polaznika. 
Predavač: Vanja Husein
Ishod programa edukacije: Uvjerenje o položenom programu osposobljavanja Operater/ka na računalu.