Radionica „Mogućnosti prijave na natječaje EU fondova“

U sklopu 12. Tjedna cjeloživotnog učenja u trajanju od 01. do 07. listopada 2018., u suradnji s Obrtničkim učilištem grada Zagreba održana je informativna radionica za poslodavce o mogućnostima povlačenja sredstava i poboljšanja poslovanja kroz korištenje EU fondova na temu prijave na natječaje europskih fondova.
Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja.
Sudionici radionice dobili su informacije o otvorenim EU projektima i projektima koji su u najavi u narednom periodu, kao i informacije o svim ostalim aktivnosti što je sve potrebno da bi napravili kvalitetan projekt prema unaprijed definiranim pravilima, prijavili ga na natječaj i ostvarili bespovratna sredstva, zatim što se može financirati, koji troškovi su prihvatljivi, kakvi projekti mogu dobiti bespovratna sredstva, kako dobiti dodatne bodove, na koji način se prikupljaju ponude i sve ostale detalje nužne za izradu i provedbu uspješnih projekata.
U uvodnom dijelu sudionike je pozdravio predsjednik Udruženja Stipe Bučar, a radionicu je vodio ravnatelj Obrtničkog učilišta Zagreb Dražen Maksimović.