Samoborski obrtnici izlagali na 21. Sajmu vjenčanja u Zagrebu

Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je nastup samoborskih obrtnika na Sajmu vjenčanja koji se održavao u Areni Zagreb u periodu od 01. – 03. veljače 2019.godine.

Arena Zagreb je ove godine bila domaćin jednog od najvećeg sajma vjenčanja u regiji. Ovogodišnji Sajam vjenčanja okupio je preko 200 izlagača – salone vjenčanica i dizajnere, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, organizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.

Među mnoštvom izlagača svoja mjesta su pronašli i samoborski obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Samobor – „Cvjećarnica Orhideja“ iz Samobora, „Cvjetni atelje Markoci“ iz Rakovog Potoka  i “N'D' Core dekoracije sa stilom“ iz Svete Nedelje. Naši vrijedni predstavnici na sajmu su pokazali umijeće cvjećarstva i svojim prekrasno dekoriranim štandovima privlačili mnoge posjetitelje. Cvjetne kreacije posebnost su svakog vjenčanja, a naši obrtnici sa svojim znanjem i umijećem dekoriranja pokazali su kako mogu ispuniti sve želje budućih mladenaca.
Zahvaljujemo našim vrijednim obrtnicima na sudjelovanju na Sajmu i predstavljanju cvjećarske struke prema široj publici te im želimo još mnogo uspješnih sajmova i nastupa.