Sudjelujte na Međunarodnom gospodarskom forumu u Celju

Jedan od najvećih gospodarskih sajmova u Sloveniji, Međunarodni sajam obrtništva i poduzetništva u Celju, bit će domaćin Međunarodnog ekonomskog foruma o Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji koji će se održati 12. rujna 2018. godine u 9.30 u Modroj dvorani II. 
Svrha Foruma je daljnje unaprjeđenje gospodarske, poduzetničke integracije i suradnje između tri zemlje koje su nekada djelovale na zajedničkom tržištu.
Izbor sadržaja i sudionika Foruma temelji se na nastojanjima da se predstave mogućnosti za daljnje jačanje gospodarske suradnje između zemalja.

Teme Foruma obuhvaćat će: 

  • analizu ekonomske situacije Slovenije, Hrvatske i Srbije (makroekonomskih podataka i dr.)
  • regulaciju ekonomskog statusa tvrtki u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji
  • kako pronaći odgovarajući obrazovni program za stručno osposobljavanje u gospodarstvu - predstavljanje projekta MASTER 5 (Slovenija, Hrvatska, Srbija) - model majstorske škole
  • put do poslovnog svijeta internacionalizacije- primjer tvrtke Orbico
  • Okrugli stol „Operacije iz Ljubljane do Beograda - sličnosti, razlike i izazovi” (sudjelovanje poduzetnika iz sve tri zemlje) 

Forum će pružiti izvrsnu priliku poduzetnicima da se bolje upoznaju s poslovnom okruženju Srbije, Hrvatske i Slovenije, pa vas pozivamo da rezervirajte termin za sudjelovanje na Forumu.
Prijaviti se za sudjelovanje na Forumu možete putem https://doodle.com/poll/azmd6myf3rpvw67i , a za dodatne informacije na raspolaganju vam stoji Območna obrtno-podjetniška zbornica putem telefonskog broja 00386 7 4925343, 4901220 ili  e-mail adrese janja.starc@ozs.si