U Obrtničkoj komori Zagreb održana najveća konferencija o obrazovanju

U Obrtničkoj komori u Zagrebu, 12 .10. 2017. počela je prvu u nizu konferencija 24 sata i parntera, čija je fokusna tema obrazovanje i budućnost Hrvatske. Konferencija “Bolje Obrazovanje, bolja Hrvatska” prva je konferencija o obrazovanju u Hrvatskoj koja na jednome mjestu okuplja sve interesne skupine vezane za ovu najvažniju tematiku hrvatskog društva – od Ministarstva znanosti i obrazovanja, veleposlanstava, uglednih znanstvenika i profesora do studenata.
Na konferenciji sudjeluju prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja RH, gospodin Nenad Bakić, predvodnik STEM revolucije, prof. dr. sc. Ivica Puljak, znanstvenik i profesor na FESB-u u Splitu, g. Lars Schmidt, švedski veleposlanik u Hrvatskoj, prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Neven Budak s  Filozofskog fakulteta u Zagrebu, g. Marko Božić iz tvrtke Bellabeat,
gospođa Renat Brkić iz World Business Angels Foruma i mnogi drugi. Konferenciji su prisustvovali i predstvavnici OKZ-a, predsjednik Mirza Šabić, potpredsjednik Antun Trojnar, predsjednik UO Velika Gorica Vlado Mikulčić i voditeljica Ureda za obrazovanje OKZ Iva Tušin. 
U okviru konferencije studenti će se moći predstaviti i porazgovarati s poslodavcima te ostvariti mogućnost zaposlenja na „Speed datingu s poslodavcima“.