Novosti

Novosti

Održan radni sastanak vezan za 4. Zagrebački obrtnički sajam

Radni sastanak s članovima Predsjedništva OKZ-a, predsjednicima Cehova OKZ-a i voditeljima grupa na ZOS-u održao se 14.02.19. u Maloj dvorani Matice hrvatskih obrtnika. Cilj sastanka je dogovor oko organizacije četvrtog Zagrebačkog obrtničkog sajma. Sastanku su prisustvovali dr. sc. Mirza Šabić, v.d. ...

Novosti

Pojačane nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će pojačane nadzore fiskalizacije od 14. do  20. veljače 2019. godine na cijelom području Republike Hrvatske, s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze.

Pojačanim nadzornim aktivnostima...

Novosti iz udruženja

[RADIONICA] Zapošljavanja radnika iz trećih zemalja u sektoru turizma i ugostiteljstva

Udruženje ugostitelja Zagreb u suradnji sa tvrtkom Astra Centar organizira za članove Udruženja, članove Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zagreb i sve zainteresirane informativnu radionicu na temu...

Novosti

Godišnji obračun poslovanja obveznika poreza na dohodak za 2018. godinu

Podsjećamo da se bliži zakonski rok predaje godišnje prijave poreza za obveznike poreza na dohodak za 2018. godinu.

Godišnja porezna prijava za 2018. godinu predaje se na obrascu DOH nadležnoj ispostavi Porezne uprave osobno ili putem sustava e-porezne.

Rok za podnošenje godišnje porezne prijave za 2018. godinu na Obrascu DOH je do 28. veljače 2019. godine...

Novosti

Održana radionica na temu provedbe strateškog plana Strategije OKZ-a 2018.-2022. i 3. sjednica Upravnog odbora OKZ-a

U utorak, 12.veljače 2019.godine, u Udruženju obrtnika Dugo Selo održana je radionica na temu provedbe strateškog plana Strategije Obrtničke komore Zagreb 2018.-2022.godine. Radionicu su vodili prof. dr.sc. Darko Tipurić i prof. dr.sc. Mislav Ante Omazić  s Ekonomskog fakulteta...

Novosti

Natječaj za prikupljanje ponuda za zakup poslovnog prostora

Uprava Matice hrvatskih obrtnika, suvlasnici zgrade Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Zagreb, Ilica 49, Zagreb, objavljuju Natječaj za prikupljanje ponuda za zakup poslovnog prostora u zgradi Matice Hrvatskih obrtnika.

Provest će se natječaj za zakup poslovnog prostora površine 31,16 m2 koja se nalazi u pasažu s lijeve strane stambeno poslovne zgrade u zgradi Matice...

Novosti
Novosti

Predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović u obilasku centra Zagreba s našim obrtnicima

U četvrtak 07. veljače, predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović u sklopu je obilaska svih hrvatskih županija, posjetila i Grad Zagreb. Predsjednici Grabar - Kitarović i gradonačelniku Zagreba, Milanu Bandiću pridružili su se i predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr. sc.

Novosti iz udruženja

"Nova prilika" za nezaposlene u Zaprešiću

U prostorijama Udruženja obrtnika Zaprešić, 24. siječnja 2019. godine održana je prezentacija projekta „Nova prilika – lokalno partnerstvo za zapošljavanje Zagrebačke županije“. Projekt provodi Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Obrtničkom komorom Zagreb. 

Novosti

Pojačane nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave

U razdoblju od 7.2. – 13.2.2019. godine ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. 
Pojačanim nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed