Novosti

Novosti

Krenule isplate novčanih sredstava za mjeru očuvanja radnih mjesta od HZZ-a

Zbog velikog interesa obrtnika vezano za mjeru očuvanja radnih mjesta od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, započele su isplate novčanih sredstava.

Obavještavamo zbog velikog interesa i upita, sve obrtnike  koji su predali kompletnu dokumentaciju za navedenu mjeru, od jučer su krenule isplate novčanih sredstava.  

Isto...

Novosti

Posjetite Zimsku čaroliju zagrebačkih obrtnika

Pod sloganom ...Osjetite svjetlost... ovogodišnji Advent u našem Gradu održat će se u nešto drugačijem ozračju, a sve sukladno preporukama i odlukama Stožera civilne zaštite i drugih nadležnih tijela.

Svoj doprinos očuvanju božićne čarolije  i ove godine daju  zagrebački obrtnici proizvođači suvenira  koji su   već tradicionalno smješteni na zapadnom dijelu glavnog zagrebačkog trga, pod nazivom „Zimska čaroliju...

Novosti

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Hrvatski Sabor u ožujku ove godine donio je Odluku o proglašenju Zakona da je Vukovar mjesto posebnog domovinskog pijeteta,  te je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga postao praznik.

Novosti

Od pametnih kuća do pametnih zajednica

Obrtničko učilište vas poziva na online konferenciju OD PAMETNIH KUĆA DO PAMETNIH ZAJEDNICA koja će se održati 20. studenog s početkom u 10:00 sati.

Automatizacija i pametne tehnologije potiču inovacije u građevinskom i elektrotehničkom sektoru, ali i u svim drugim društvenim, kulturnim i ekonomskim kontekstima. Kuće, sela i gradovi koriste nove pametne tehnologije kako bi poboljšali kvalitetu života svojih korisnika i građana.
...

Novosti

Obrtnička komora Zagreb partner je u projektu studenata EFZG-a

Obrtnička komora Zagreb je partner projekta osmišljen od strane studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji promovira obrtnike i njihove proizvode kroz društvene mreže.

Novosti

Pod epidemiološkim mjerama održana 15. sjednica Upravnog odbora OKZ-a

Održana je 15. sjednica Upravnog odbora Obrtničke komore Zagreb pod predsjedanjem predsjednika dr.sc. Mirze Šabića. Na sjednici su prisustvovali svi članovi Upravnog odbora pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera.

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb sjednicu je započeo izloživši dnevni red te se osvrnuo na provedene aktivnosti Obrtničke komore Zagreb tijekom 2020...

Novosti

Zagrebački obrtnici brane boje Adventa

Na današnjoj konferenciji za medije, na kojoj su bili prisutni gradonačelnik Milan Bandić, direktorica TZ grada Zagreba Martina Bienefield, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" dr. Zvonimir Šostar, dr. Vjekoslav Jeleč pročelnik ureda za zdravstvo Grada Zagreba,   predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Antun Trojnar.

Novosti

APEL OKZ-A UGOSTITELJIMA, OBRTNICIMA I GRAĐANIMA: PRIDRŽAVAJTE SE PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Obrtnička komora Zagreb održala je danas, 04. studenog 2020. godine konferenciju za medije zajedno s...

Novosti

Tražite izvođače? Pronađite ih u Registru obrtnika građevinskih i srodnih djelatnosti

Obrtnička komora Zagreb uz podršku Grada Zagreba pokrenula je inicijativu osnivanja registra obrtnika građevinskih i srodnih struka koji žele sudjelovati u obnovi zgrada i sanaciji šteta uslijed razornog potresa koji je pogodio Zagreb i Zagrebačku županiju.

S ciljem lakšeg povezivanja građana, pravnih osoba i obrtnika koji bi...

Novosti

Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja

S obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos bolesti COVID-19 sve osobe na području Republike Hrvatske obavezne su pridržavati se stroge mjere fizičkog distanciranja, svih propisanih epidemioloških mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te nužnih epidemioloških mjera propisanih ovom odlukom.

Stroga mjera fizičkog...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed