Novosti

Novosti

Obrtnici mogu neoporezivo isplatiti nagradu i za sebe osobno

Nastavno na traženje Hrvatske obrtničke komore, Porezna uprava izvijestila: Nagrada koju poslodavac može isplatiti radniku, za sebe osobno mogu isplatiti i obrtnici! 
Na internetskoj stranici Porezne uprave, objavljena je Obavijest o neoporezivoj isplati nagrade za radne rezultate i druge oblike dodatnog nagrađivanja radnika sljedećeg sadržaja:

Novosti

Predstavnici OKZ-a u radnom posjetu gradonačelniku Svete Nedelje Dariu Zurovcu

Zurovec: "ključni cilj je rasterećenje i stimulacija poduzetništva"

Novosti

Biznis akademija: "Digitalizacija je od presudne važnosti za uspješan posao"

Da su obrtnici prepoznali važnost digitalnog marketinga pokazuje puna dvorana Obrtničke komore Zagreb u kojoj je jučer održana još jedna radionica Biznis akademije. Na dvanaestoj, ujedno i posljednjoj radionici u ovoj godini, obrtnicima su kroz interaktivno predavanje prikazani brojni praktični primjeri i  dani su im odgovori na najčešća pitanja s kojima se...

Novosti

REZULTATI-dodjela potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti - 2018.

Obavještavamo Vas da je 10. prosinca 2018., prihvaćen prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora za očuvanje i razvoj obrtničkih djelatnosti i donijet Zaključak o utvrđivanju Liste za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj obrtničke djelatnosti KLASA: 306-02/18-02/1836, URBROJ: 251-03-02-18-2.

Novosti

Dodjelom priznanja i potpisivanjem sporazuma s OK Vukovarsko srijemske županije obilježena svečana Skupština

Svečana skupština Obrtničke komore Zagreb, prilikom koje su se dodijelila priznanja zaslužnim obrtnicima i pojedincima, kao i uvaženim visokim gostima za razvoj obrtništva te potpisao Sporazum o suradnji i prijateljstvu s Obrtničkom komorom Vukovarsko-srijemske županije, održana je 06. prosinca 2018. godine. 

Novosti

Zakup poslovnih prostora u centru Zagreba

U tijeku je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora u Zagrebu i to u strogom centru grada. Rok za podnošenje ponuda je 20. prosinca 2018. godine do 12:00 sati.

Popis poslovnih prostora
Popis poslovnih prostora može se pogledati ovdje:

Novosti

Otvoren "Advent zagrebačkih obrtnika"

Na glavnome gradskom trgu gradonačelnik Milan Bandić, u društvu predsjednika Udruženja obrtnika grada Zagreba Antuna Trojnara i predsjednika Obrtničke komore Zagreba Mirze Šabića, otvorio je 4. Advent zagrebačkih obrtnika. Gradonačelnik je prilikom otvorenja zahvalio obrtnicima što već tradicionalno obogaćuju adventsku ponudu glavnog grada svojim ručno rađenim, unikatnim proizvodima te je pozvao sve sugrađane i goste Zagreba da pogledaju što...

Novosti

RADO-Klub za zapošljavanje

Projekti „Osnaživanje i aktiviranje ranjivih skupina za tržište rada“ i „Pametno i aktivno do sigurne budućnosti“

CILJ

-povećati kompetencije ranjivih ciljnih skupina na tržištu rada, mladih do 29 godina starosti i osoba starijih iznad 50 godina kroz:

  • Samoprocjenu i osvješćivanje vlastite pozicije
  • Stjecanje vještina u komunikaciji i analitičnosti
  • Stjecanje novih znanja i kontakata

Oblici...

Novosti

Veliki interes za otvaranje ZG Crafts Shopa

Na inicijativu predsjednika OKZ-a, dr.sc. Mirze Šabića, u nazočnosti potpredsjednika OKZ-a Antuna Trojnara i predsjednika Nadzornog odbora OKZ-a  Renata Bočaka, u srijedu 28.11.2018. godine u velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika održan je pripremni sastanak na temu osnivanja ZG CRAFTS SHOPA.

Novosti

Održana druga sjednica Upravnog odbora OKZ-a

Članovi Upravnog odbora održali su danas u Udruženju prijevoznika Zagreb svoju drugu sjednicu na kojoj su, između ostalog, izabrani predsjednici i članovi cehova, odbora i komisija Obrtničke komore Zagreb. Imenovani su članovi i predsjednici 14 cehova koja djeluju unutar Komore Zagreb, četiri odbora i Komisija za dodjelu priznanja Komore. Članovi Upravnog odbora predložili su kandidate za članove cehova, odbora i komisija Hrvatske...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed