Novosti

Novosti

Aktualni EU natječaji

Kako bi naši članovi lakše došli do informacija o natječajima iz EU fondova, donosimo popis aktualnih natječaja na koje obrtnici mogu aplicirati.

Novosti

Rad na crno – cvjećari ugroženi društvenim mrežama

19.06.17. Upućen zahtjev za kontrolom zakonitosti rada na društvenim mrežama Carinskoj upravi, Središnjem uredu, nadležnim inspekcijama.

Razvojem suvremenih tehnologija, a posebno interneta, rad na CRNO ne svodi se više samo na povremeni „fuš“ u garažama, šupama, podrumima, obiteljskih kućama, stanovima i sl., u kojima se do nedavno vršila nezakonita i neregistrirana djelatnost / proizvodnja...

Novosti

Dogovoren nastavak suradnje s INA-om

Održan je radni sastanak predstavnika INA-e s predstavnicima OKZ-a, a sastanku su nazočili Igor Grošić predstavnik INA-e , te Mirza Šabić, Antun Trojnar, Josip Tržec, Zdravko Bubnić, Jasenka Jančić i dr.
Sastanak je zakazan zbog skorog isteka Sporazuma o suradnji koji OKZ ima s INA-om te je tom prilikom dogovoren nastavak suradnje i potpisivanje novog Sporazuma.

Novosti

OKZ će i ove godine sudjelovati na MOS Celje

U uredu predsjednika 12.lipnja održan je radni sastanak predstavnika OZ Krško i OKZ  u vezi predstojećeg sajma 50. MOS Celje koji će se održati od 12- do 17. rujna 2017.
Sastanku su nazočili tajnica OZ Krško Janja Starc te predstavnik veleposlanstva Republike Slovenije u RH Jakob Štunf,  dok su ispred OKZ sastanku nazočili predsjednik Mirza Šabić, potpredsjednik Antun Trojnar, Jasenka Jančić, Goran Maretić, Jozo Kovačević.
...

Novosti

Poslovna prilika za modne obrte

Predstavnici tvrtke Omazić d.o.o – Modni brend IO  Ivana Omazić, Marijana Omazić modna dizajnerica te Mislav Ante Omazić, predstavnik tvrtke održali su 12.lipnja sastanak s predstavnicima OKZ Dorom Rubić, Tomislavom Kunom te predsjednikom OKZ Mirzom Šabićem. 

Novosti

Na Sljemenu obilježen 52. Dan obrtnika

Udruženje obrtnika grada Zagreba u nedjelju 11. lipnja 2017. godine, obilježilo je na Sljemenu ispred Planinarskog skloništa Mala Hunjka tradicionalni 52. Dan obrtnika.
Službeni program počeo je nešto iza 12.00 sati nastupom HOKUD Sloboda, a u ime organizatora i domaćina nazočne je pozdravio Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Novosti

Obrtnička komora Zagreb partner konferencije udruge Major Cities of Europe - Digitalna budućnost - gradovi i stvarnost

Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi objavljeno je kako će Zagreb od 12. do 14. lipnja 2017. godine biti domaćinom prestižne godišnje konferencije udruge Major Cities of Europe – IT Users group (MCE) koja se održava pod nazivom „Digitalna budućnost - gradovi i stvarnost“ (The Digital Future -...

Novosti

U City Plaza Zagreb, u četvrtak 8. lipnja održana „AAA konferencija 2017. – okupljamo najbolje“

Na konferenciji namijenjenoj nositeljima Cerifikata bonitetne izvrsnosti organizator tvrtka Bisnode okupila je veliko broj nositelja Certifikata. Cilj ove konferencije bio je čuti inspirativne priče o uspjehu nekih od nositelja Cerifikata bonitetne izvrsnosti, ako i upoznati nove bonitetno izvrsne poslovne...

Novosti

Vinariji Šafran dvije najprestižnije nagrade za bijelo vino, a Vladi Mikulčiću srebrna diploma za škrlet

U petak i subotu 2. i 3. lipnja održana je jedna od najstarijih i najprestižnijih izložbi vina sjeverozapadne Hrvatske,  49. Izložba vina kontinentalne Hrvatske u Svetom Ivanu Zelini.  U nazočnosti mnogobrojnih proizvođača, posjetitelja, uzvanika i gostiju, izložbu je svečano otvorio župan Zagrebačke županije mr....

Novosti

Održan Obrtnički sajam „Tradicija, gastronomija i turizam“

  Udruženje obrtnika Ivanić Grad i ove je godine u suradnji s gradom Ivanić Gradom i Turističkom zajednicom Grada, već trinaesti puta za redom organiziralo Obrtnički sajam „Tradicija, gastronomija, turizam“. Obrtnički sajam je održan u subotu 03.liplja 2017. godine u centralnom dijelu grada Ivanić Grada, na Trgu Vladimira Nazora. To je manifestacija izložbeno prodajnog karaktera na kojoj je...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed