Novosti

Najave

19. sajam gospodarstva u Zaprešiću

POZIV OBRTNICIMA,  PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU
Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine u suradnji s gradom Zaprešićem organizira već tradicionalni 19. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU. 

Najave

Prijavite se na 10. Obrtničke sportske igre!

Hrvatska obrtnička komora organizira ove godine 10. po redu Obrtničke sportske igre u Hotelu Vespera  - Mali Lošinj, u terminu od 11.-14. 05.2017. godine.

Najave

Grad Zagreb dodjeljuje do 30.000 kuna potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Grad Zagreb raspisao je natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti . 
Korisnici potpora su:
•    obrti;
•    djelatnosti slobodnih zanimanja;
•    mikro, mala i srednja trgovačka...

Najave

Revija u slici

Udruženje obrtnika Vrbovec poziva vas na već tradicionalnu Reviju u slici na kojoj će svoj rad predstaviti vrijedni obrtnici s područja grada Vrbovca i okolice.

Revija na kojoj će sudjelovati frizerski saloni, saloni ljepote i nekoliko foto studija, održat će se 03.12.2016. u 20 sati u Hotelu Bunčić.

I ove godine organizatori su pripremili dobru zabavu uz odličnu glazbu te raskošnu reviju modela, frizura i cvijeća. 

Najave

Zurka show u Ivaniću

Frizersko modna revija "Zurka show" u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić-Grad održat će se 25.11.2016. u kino sali Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad s početkom u 19 sati.

Na ovoj humanitarnoj reviji čiji prihod Udruženje daruje udruzi "Mali princ" iz Ivanić-Grada sudjelovat će frizerski saloni i butici s područja Ivanića kao i SŠ Ivan Švear a zabavu će zagarantirati ŽVS IVE i akrobatski rock n roll club "Megarock"....

Najave

Poziv na BIZFRIZ, radionicu komunikacijskih vještina

BIZFRIZ - bazna radionica komunikacijskih vještina potrebna svakome za osobni rast i razvoj, a tek nakon toga za poslovni uspjeh.
Budite izvrsni u komunikaciji i učinite svoj salon uspješnijim.

Najave

Stipendije za deficitarna zanimanja samoborskim učenicima

Grad Samobor dodjeljuje do 7 stipendija po kriteriju izvrsnosti učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u školskoj godini 2016./2017. Pravo na stipendije imaju učenici koji se obrazuju za zanimanje označeno kao deficitarno, da su završili dvije prethodne godine školovanja s prosjekom ocjena od najmanje 4,00 za svaku pojedinu godinu školovanja. 

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu...

Najave

Susret mladih obrtnika 2016.

Udruženje obrtnika Samobor Vas poziva na stručnu konferenciju pod nazivom: "Samobor - prijatelj poduzetnika " u okviru manifestacije SUSRET MLADIH OBRTNIKA 2016.

Konferencija se održava pod Pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta RH, a naglasak će biti na:
1. modernizaciji strukovnog obrazovanja,
2. EU financiranju poduzetničkih projekata sa naglaskom na natječaje u građevinarstvu.

Najave

Forum zagrebačkih ugostitelja 2016.

Tradicionalno,  i ove godine Udruženje ugostitelja Zagreb organizira promotivnu manifestaciju „Forum zagrebačkih ugostitelja 2016.“ koja će se održati 24. studenog 2016. godine  u Hotelu Esplanade Zagreb. Cilj manifestacije je promocija hrvatskih autohtonih jela, gastronomske ponude grada Zagreba te medijsko publiciranje problema s kojima se naši članovi suočavaju, kako na razini grada Zagreba tako i na razini cijele države.

Najave

Sudjelujte na 15. Gastro Turopolja

Već petnaest godina za redom u listopadu  Velika Gorica i Turopolje živi u znaku gastronomije i vrhunskih okusa turopoljskih jela, te svih delicija koje pripremaju majstori velikogoričkih ugostiteljskih objekata i gostiju koji izlažu hranu svog kraja na  manifestaciji- gastro izložba i velikom nedjeljnom turopoljskom ručku.

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed