Novosti

Najave

„Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“

Proizvođači suvenira i ove  godine svoje prepoznatljive proizvode predstavljaju građanima grada Zagreba na sajmu „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“ koji je u subotu 21.listopada otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Sajam možete posjetiti do 29. listopada 2017. godine na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Najave

Posjetite 11. Sajam poslova u Zagrebu

U utorak, 24.listopada 2017. godine u organizaciji Regionalnog ureda Zagreb, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Pučkom otvorenom učilištu, Zagreb održava se 11. Sajam poslova, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a u partnerstvu 9 gradova Zagrebačke županije (Dugo Selo, Ivanić Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sv. Ivan Zelina, Sv. Nedelja, Velika Gorica, Vrbovec, Zaprešić), općine Bistra, Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika grada...

Najave

Dođite na 16. Gastro Turopolja u Velikoj Gorici

Već šesnaest godina za redom u listopadu Velika Gorica i Turopolje živi u znaku gastronomije i vrhunskih okusa turopoljskih jela, te svih delicija koje pripremaju majstori velikogoričkih ugostiteljskih objekata i gostiju koji izlažu hranu svog kraja na  manifestaciji- gastro izložba i velikom nedjeljnom turopoljskom ručku.

Najave

Iskoristite sredstva Ministarstva za projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu.

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je poticanje gospodarskih subjekata (mikro, mala i srednja poduzeća) na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji stječu zanimanja iz sustava...

Najave

Modna manifestacija Zlatna igla po 82. put u Zagrebu

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se najdugovječnija modne manifestacija Zlatna igla Zagreba održat u subotu, 7. listopada  2017. godine na Hrvatskoj radioteleviziji - studio Anton Marti  s izravnim prijenosom na prvom /drugom programu .

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, petnaest poznatih dizajnera obrtnika, Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika grada Zagreba uz još pedesetak sudionika iz ostalih srodnih...

Najave

19. sajam gospodarstva u Zaprešiću

POZIV OBRTNICIMA,  PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU
Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine u suradnji s gradom Zaprešićem organizira već tradicionalni 19. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU. 

Najave

Prijavite se na 10. Obrtničke sportske igre!

Hrvatska obrtnička komora organizira ove godine 10. po redu Obrtničke sportske igre u Hotelu Vespera  - Mali Lošinj, u terminu od 11.-14. 05.2017. godine.

Najave

Grad Zagreb dodjeljuje do 30.000 kuna potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Grad Zagreb raspisao je natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti . 
Korisnici potpora su:
•    obrti;
•    djelatnosti slobodnih zanimanja;
•    mikro, mala i srednja trgovačka...

Najave

Revija u slici

Udruženje obrtnika Vrbovec poziva vas na već tradicionalnu Reviju u slici na kojoj će svoj rad predstaviti vrijedni obrtnici s područja grada Vrbovca i okolice.

Revija na kojoj će sudjelovati frizerski saloni, saloni ljepote i nekoliko foto studija, održat će se 03.12.2016. u 20 sati u Hotelu Bunčić.

I ove godine organizatori su pripremili dobru zabavu uz odličnu glazbu te raskošnu reviju modela, frizura i cvijeća. 

Najave

Zurka show u Ivaniću

Frizersko modna revija "Zurka show" u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić-Grad održat će se 25.11.2016. u kino sali Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad s početkom u 19 sati.

Na ovoj humanitarnoj reviji čiji prihod Udruženje daruje udruzi "Mali princ" iz Ivanić-Grada sudjelovat će frizerski saloni i butici s područja Ivanića kao i SŠ Ivan Švear a zabavu će zagarantirati ŽVS IVE i akrobatski rock n roll club "Megarock"....

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed