Novosti

Najave

Posjetite 3. Zagrebački obrtnički sajam od 25. do 27. travnja na Zagrebačkom Velesajmu

Obrtnička komora Zagreb, u suorganizaciji s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom, poziva vas na treći Zagrebački obrtnički sajam koji će se održati od 25. do 27. travnja 2018. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7/7a. 
Obrtnici iz grada Zagreba i Zagrebačke županije i ove će godine učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola...

Najave

Obrazovanje i zapošljavanje u obrtu glavne teme nadolazećeg 3. Obrtničkog foruma u Jastrebarskom

Treći po redu „Obrtnički forum – obrtništvo Zagrebačke županije“ održat će se u utorak, 20. veljače 2018. godine u Kongresnom centru „Princess“ Cvetković 85a, Jastrebarsko s početkom u 11:00 sati.
Glavna tema ovogodišnjeg foruma je „Obrazovanje i zapošljavanje u obrtu“, a govorit će se i o razlozima koji usporavaju razvoj obrtništva...

Najave

„Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“

Proizvođači suvenira i ove  godine svoje prepoznatljive proizvode predstavljaju građanima grada Zagreba na sajmu „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“ koji je u subotu 21.listopada otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Sajam možete posjetiti do 29. listopada 2017. godine na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Najave

Dođite na 16. Gastro Turopolja u Velikoj Gorici

Već šesnaest godina za redom u listopadu Velika Gorica i Turopolje živi u znaku gastronomije i vrhunskih okusa turopoljskih jela, te svih delicija koje pripremaju majstori velikogoričkih ugostiteljskih objekata i gostiju koji izlažu hranu svog kraja na  manifestaciji- gastro izložba i velikom nedjeljnom turopoljskom ručku.

Najave

Iskoristite sredstva Ministarstva za projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu.

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je poticanje gospodarskih subjekata (mikro, mala i srednja poduzeća) na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji stječu zanimanja iz sustava...

Najave

Modna manifestacija Zlatna igla po 82. put u Zagrebu

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se najdugovječnija modne manifestacija Zlatna igla Zagreba održat u subotu, 7. listopada  2017. godine na Hrvatskoj radioteleviziji - studio Anton Marti  s izravnim prijenosom na prvom /drugom programu .

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, petnaest poznatih dizajnera obrtnika, Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika grada Zagreba uz još pedesetak sudionika iz ostalih srodnih...

Najave

19. sajam gospodarstva u Zaprešiću

POZIV OBRTNICIMA,  PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU
Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine u suradnji s gradom Zaprešićem organizira već tradicionalni 19. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU. 

Najave

Prijavite se na 10. Obrtničke sportske igre!

Hrvatska obrtnička komora organizira ove godine 10. po redu Obrtničke sportske igre u Hotelu Vespera  - Mali Lošinj, u terminu od 11.-14. 05.2017. godine.

Najave

Grad Zagreb dodjeljuje do 30.000 kuna potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Grad Zagreb raspisao je natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti . 
Korisnici potpora su:
•    obrti;
•    djelatnosti slobodnih zanimanja;
•    mikro, mala i srednja trgovačka...

Najave

Revija u slici

Udruženje obrtnika Vrbovec poziva vas na već tradicionalnu Reviju u slici na kojoj će svoj rad predstaviti vrijedni obrtnici s područja grada Vrbovca i okolice.

Revija na kojoj će sudjelovati frizerski saloni, saloni ljepote i nekoliko foto studija, održat će se 03.12.2016. u 20 sati u Hotelu Bunčić.

I ove godine organizatori su pripremili dobru zabavu uz odličnu glazbu te raskošnu reviju modela, frizura i cvijeća. 

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed