Program pogodnosti Artifex R - zajednička prodaja

Artifex R (lat. artifex- volja obrtnika) je program pogodnosti kojeg je pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima omogućila zajedničku prodaju proizvoda i usluga.

Artifex R je zamišljen na način da korisnik koji pristupi programu postaje davatelj pogodnosti koje sam odredi u pristupnici.

Obrtnici koji žele ponuditi svoje pogodnosti programu mogu pristupiti putem web forme na stranici Obrtničke komore Zagreb klikom na poveznicu OVDJE.

Nakon uspješne prijave, kroz 2 radna dana korisnik će primiti na svoju e-mail adresu obavijest o zaprimanju u Artifex R članstvo.
Popis davatelja pogodnosti kreirat će se kako se baza bude nadopunjavala i bit će moguće pregledati i pretražiti sve davatelje pogodnosti na našoj web stranici.

Tko može postati davatelj pogodnosti?

Davatelji pogodnosti mogu postati svi članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju (d.o.o., j.d.o.o., OPG). Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice klikom na poveznicu OVDJE.

Kako funkcionira program pogodnosti Artifex R?

Nakon što se novog korisnika registrira kao davatelja pogodnosti, na adresu koju korisnik navede u prijavi stići će naljepnica i blok sa bonovima. Naljepnica se lijepi na vidljivo mjesto kako bi kupci mogli uočiti da se na tom mjestu mogu iskoristiti pogodnosti programa Artifex R.

Kupcima koji dolaze s bonovima programa Artifex R moraju se uračunati popusti koje davatelj pogodnosti navede u pristupnici. Iskorišteni bon se poništava od strane davatelja pogodnosti te se izdaje novi sa svojim žigom ili potpisom.

Kupac s dobivenim bonom može otići kod drugog davatelja pogodnosti ili se vratiti kod istoga kako bi dobio novi popust za bon. Nakon svakog iskorištenog bona, kupac mora dobiti novi kako bi se osiguralo ponovno posjećivanje članova programa pogodnosti Artifex R, što je i cilj ovoga projekta.

Za vrijeme posebnih pogodnosti koje inicira Obrtnička komora Zagreb, davatelji pogodnosti bi se trebali odazvati na iste, npr. za vrijeme određenih zbivanja (Zlatna igla, Advent, Floraart)...

Kako se cijeli sustav uhodava, mogući su problemi na terenu. Svaki problem ili nejasnoću molimo da nam pošaljete na email: artifex@okz.hr