Dostupno

Verk, obrt za grafičke usluge

Obrt za grafičke usluge Verk nastao je kao rezultat višegodišnjeg rada u grafičkoj struci. Iskustvo stečeno tokom godina rada u respektabilnim grafičkim tvrtkama prenijeli smo u tiskarski obrt. Naše stečeno znanje, iskustvo i krug poslovnih partnera jamči da će Vam tiskara Verk pružiti najbolju kvalitetu za Vaš novac i proizvod koji će u najboljem svjetlu promovirati Vas i Vašu tvrtku. Nudimo Vam širok spektar grafičkih proizvoda i rješenja. Od posjetnice do B2 plakata.

Korisnicima Artifex programa pogodnosti nude: 

Denuncio d.o.o.- CityPal

 

CityPal - lokalne preporuke za turiste: https://citypal.me/

Od 2015 godine bavimo se preporukama za turiste koji dolaze u Hrvatsku putem našeg portala www.citypal.me i mapa gradova koje štampamo i dijelimo u hotelima, hostelima, apartmanima, kolodvorima i turističkim informativnim centrima.  Sa posjetom od 60.000 ljudi našem web portalu i 50.000 štampanih mapa vaše ogalse vidi više od 110.000 turista godišnje. 

itialuS Human Resources

itialuS Human Resources je internacionalno poduzeće sa sjedištem u Velikoj Britaniji – Londonu i lokalnim uredima u Hrvatskoj, Indiji, Kataru, Egiptu i na Filipinima, bave se:
  • Vođenjem ljudskih potencijala (HR)
  • Posredovanjem pri zapošljavanju i uslugama u području privremenog zapošljavanja
Svim Artifex partnerima nude sljedeće popuste: 
  • vođenje ljudskih potencijala- 10% rabata na redovnu cijenu

itialuS UTTRCO

itialuS UTTRCO je internacionalno poduzeće sa sjedištem u Velikoj Britaniji – Londonu i lokalnim uredima u Hrvatskoj, Indiji, Kataru, Egiptu i na Filipinima.

Svim korisnicima Artifex programa i Artifex kartice, itialuS UTTRCO daje sljedeće popuste: 

INSIGHT DESIGN GUIDE- Tres Media d.o.o.

Insight Design Guide je specijalizirani shopping vodič za grad Zagreb koji predstavlja trgovačku ponudu grada s naglaskom na domaćim proizvodima i brendovima s ciljem promocije hrvatskog obrtništva i poduzetništva.
Publikacije izlazi 4 puta godišnje na engleskom jeziku, u pojedinačnoj nakladi od 20.000 primjeraka te se može pronaći u turističkim info centrima, gospodarskim komorama, muzejima i kulturnim institucijama, no najbitnije i u sobama smještaja u gradu.
 

Pehar Design

Naš je cilj razviti vaše poslovanje uz pomoć jedinstvene i cjelovite strategije. Za početak, izgradit ćemo vaš vizualni identitet tako da klijentima zastane dah, napravit ćemo web-stranicu ili web-prodavaonicu koja će oduševiti posjetioce, pokrenuti kampanju  na digitalnim medijima kako bi privukli vaše potenci- jalne kupce, te ih potom uz pomoć automatiziranog marketinga pretvoriti u vjerne klijente.

ZONA ZAŠTITE d.o.o.

Tvrtka Zona zaštite d.o.o. članica je zajednice od triju tvrtki (Ekotex d.o.o., Zelene tehnologije d.o.o. i Zona zaštite d.o.o.). koje djeluju na području ekologije, zaštite okoliša, sigurnosti i zaštite na radu te kontrole i gospodarenja otpadom.

ZONA ZAŠTITE d.o.o. svim članovima programa pogodnosti Artifex omogućila je sljedeće popuste:

  • 35% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju
  • 25% rabata na redovne cijene  za daljnju prodaju

Sinergija na djelu - Zone zaštite d.o.o.

SIGMA PLUS

Tvrtka Sigma plus započela je radom još davne 1996. godine, skromno u okruženju Makarske, entuzijazmom poduzetnika punog vjere u sebe i svoje ciljeve. Sigma plus u svom pristupu radu i ciljanim tržištima razlikuje se od konkurencije od svojih početaka pa do danas.

Stranice

Pretplati se na RSS - Dostupno