Novosti

Novosti

Krenule isplate novčanih sredstava za mjeru očuvanja radnih mjesta od HZZ-a

Zbog velikog interesa obrtnika vezano za mjeru očuvanja radnih mjesta od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, započele su isplate novčanih sredstava.

Obavještavamo zbog velikog interesa i upita, sve obrtnike  koji su predali kompletnu dokumentaciju za navedenu mjeru, od jučer su krenule isplate novčanih sredstava.  

Isto...

Novosti

Posjetite Zimsku čaroliju zagrebačkih obrtnika

Pod sloganom ...Osjetite svjetlost... ovogodišnji Advent u našem Gradu održat će se u nešto drugačijem ozračju, a sve sukladno preporukama i odlukama Stožera civilne zaštite i drugih nadležnih tijela.

Svoj doprinos očuvanju božićne čarolije  i ove godine daju  zagrebački obrtnici proizvođači suvenira  koji su   već tradicionalno smješteni na zapadnom dijelu glavnog zagrebačkog trga, pod nazivom „Zimska čaroliju...

Novosti iz udruženja

Zagrebački obrtnici na obilježavanju 29. godišnjice stradanja grada Vukovara u Domovinskom ratu

Pod posebnim okolnostima zbog pandemije COVID-19,  zagrebački obrtnici članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba sudjelovali na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, tom prilikom odali su počast poginulim braniteljima i civilima, koji su život dali za obranu grada Vukovara, simbola hrvatske slobode.

I nakon 29...

Novosti

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Hrvatski Sabor u ožujku ove godine donio je Odluku o proglašenju Zakona da je Vukovar mjesto posebnog domovinskog pijeteta,  te je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga postao praznik.

Novosti

Od pametnih kuća do pametnih zajednica

Obrtničko učilište vas poziva na online konferenciju OD PAMETNIH KUĆA DO PAMETNIH ZAJEDNICA koja će se održati 20. studenog s početkom u 10:00 sati.

Automatizacija i pametne tehnologije potiču inovacije u građevinskom i elektrotehničkom sektoru, ali i u svim drugim društvenim, kulturnim i ekonomskim kontekstima. Kuće, sela i gradovi koriste nove pametne tehnologije kako bi poboljšali kvalitetu života svojih korisnika i građana.
...

Novosti

Obrtnička komora Zagreb partner je u projektu studenata EFZG-a

Obrtnička komora Zagreb je partner projekta osmišljen od strane studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji promovira obrtnike i njihove proizvode kroz društvene mreže.

Novosti

Pod epidemiološkim mjerama održana 15. sjednica Upravnog odbora OKZ-a

Održana je 15. sjednica Upravnog odbora Obrtničke komore Zagreb pod predsjedanjem predsjednika dr.sc. Mirze Šabića. Na sjednici su prisustvovali svi članovi Upravnog odbora pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera.

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb sjednicu je započeo izloživši dnevni red te se osvrnuo na provedene aktivnosti Obrtničke komore Zagreb tijekom 2020...

Novosti iz udruženja

Održana 8. sjednica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina

Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina, 10.studenog 2020.godine, održalo je 8. sjednicu Upravnog odbora  pod predsjedanjem predsjednice gđa. Gordane Munjaković, prema svim propisanim epidemiološkim mjerama. Predsjednica Udruženja se u svom izlaganju osvrnula na provedene aktivnosti Udruženja tijekom 2020.godine i na elektronsku sjednicu Upravnog odbora održanu 28.travnja 2020....

Novosti

Zagrebački obrtnici brane boje Adventa

Na današnjoj konferenciji za medije, na kojoj su bili prisutni gradonačelnik Milan Bandić, direktorica TZ grada Zagreba Martina Bienefield, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" dr. Zvonimir Šostar, dr. Vjekoslav Jeleč pročelnik ureda za zdravstvo Grada Zagreba,   predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Antun Trojnar.

Objave iz medija

Pogledajte reportažu Zagrebačke panorame o apelu obrtnika i ugostitelja

Predstavnici ugostitelja iz obrtničkih i gospodarskih komora i Nacionalne udruge ugostitelja te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar pozivaju sve građane, ugostitelje i goste na poštivanje epidemioloških mjera pri dolasku i boravku u ugostiteljskim objektima uz poruku: „I vi ste borci protiv koronavirusa”.

Novinarka emisije Zagrebačke panorame - HRT je sve...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed