Novosti

Novosti

Treći Zagrebački obrtnički sajam glavna tema Upravnog odbora održanog u Vrbovcu

Udruženje obrtnika Vrbovec bilo je 17. travnja 2018. domaćin sjednici Predsjedništva i Upravnog odbora Obrtničke komore Zagreb.
Sjednica je održana pod predsjedavanjem dr.sc.  Mirze Šabića koji je nakon sjednice izjavio:

Novosti iz udruženja

Održana 8. sjednica Skupštine ivanićgradskog udruženja

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad održalo je u utorak 10.4.2018. godine 8. sjednicu Skupštine. Članove Skupštine pozdravila je predsjednica Udruženja gđa. Marina Hrastić. Izvješće o radu te Izvješće Nadzornog odbora i prihvaćanje Godišnjeg obračuna za 2017. godinu samo su neke od točaka ove Sjednice.

Novosti

U palači Dverce uručene Stipendije Grada Zagreba učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Na svečanosti u palači Dverce, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u društvu Mirze Šabića, predsjednika Obrtničke komore Zagreb i Antuna Trojnara, predsjednika Udruženja obrtnika Grada Zagreba, uručio je ugovore o Stipendiji Grada Zagreba za školsku godinu 2017./2018. učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u...

Najave

Posjetite 3. Zagrebački obrtnički sajam od 25. do 27. travnja na Zagrebačkom Velesajmu

Obrtnička komora Zagreb, u suorganizaciji s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom, poziva vas na treći Zagrebački obrtnički sajam koji će se održati od 25. do 27. travnja 2018. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7/7a. 
Obrtnici iz grada Zagreba i Zagrebačke županije i ove će godine učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola...

Novosti

Dođi na JoomBoos meet-up s omiljenim YouTuberima!

JoomBoos je najinovativniji medijski projekt na svijetu , broj jedan digitalni brend u Hrvatskoj za generaciju Z i millenialse te vodeća mreža influencera u regiji koja okuplja više od 2 i pol milijuna pretplatnika na YouTubeu i više od 2 000.000 pratitelja na Instagramu.

Ove godine na Zagrebačkom obrtničkom sajmu će biti tri Joom Boos influencera koji će uživo objavljivati videe, objave na društvenim mrežama, družiti se...

Novosti iz udruženja

IN MEMEORIAM Rudlof Benček

RUDOLF BENČEK 
( 19.05.-1938.-18.02.2018.)
IN MEMEORIAM  Rudolf Benček- Ruda iz Vrbovca, ugledni obrtnik, počasni predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije, vatrogasac i lovac, a iznad svega omiljeni čovjek. 

Novosti

Nastavak suradnje s INA-om u projektu Artifex

U nazočnosti predsjednika Mirze Šabića, potpredsjednika Antuna Trojnara, predsjednika UO prijevoznika Zagreb Zdravka Bubnića i v.d. tajnika Gorana Čankovića održan je sastanak s predstavnikom INA-e  Igorom Grošićem. Na dnevnom redu je bio daljnji nastavak i razvoj potpisanog sporazuma o suradnji u okviru projekta Artifex zajedničke nabave. Obje strane izrazile su zadovoljstvo postignutim rezultatima i visinom ostvarenih popusta koji su...

Objave iz medija

Jutarnji list: Od 500 novootvorenih obrta, polovica ih izrađuje suvenire

Jutarnji list u današnjem broju, 4. travnja, donosi priču o povećanju broja obrta na području grada Zagreba i Zagrebačke Županije gdje je u zadnjih godinu dana otvoreno 500 novih obrta. Među njima je i Lidija Likar, obrtnica koja je nakon 15 godina rada kao knjigovodkinja, počela izrađivati magnetiće i šalice sa zagrebačim simbolima. 

Novosti iz udruženja

Jastrebarsko: Održana besplatna Biznis akademija za obrtnike i male poduzetnike

 Na Biznis akademiji u Jastrebarskom okupilo se 50-ak obrtnika. Idejni začetnik i inicijator projekta je Tele2 i provodi se u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb te uz medijsko pokroviteljstvo 24sata, a radionica u Jastrebarskom realizirana je u suradnji s Gradom Jastrebarsko i Udruženjem obrtnika Jastrebarsko.

Novosti iz udruženja

Besplatan seminar o zaštiti osobnih podataka

Udruženje obrtnika za svoje članove 09.travnja 2018. organiziralo je seminar "ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA".  Predavač odvjetnik Nenad Šimunec je u trosatnom seminaru  upoznao prisutne sa zakonskim okvirom  koji propisuje  obveze za sve  poduzetnike, obrte, udruge, državna tijela odnosno sve koji prikupljaju  i koriste osobne podatke u  poslovanju. Osobni podaci su svi podaci koji nisu javno dostupni kroz razne javne registre,  podaci koji...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed