Dani vina & kotlovina fina/ Dani vina & riba fina - prijave

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i Grad Jastrebarsko ove godine u razdoblju od 01.09. do 06.09. organiziraju tjedan zanimljivih događanja koja će biti uvertira u nadolazeće Jaskanske vinske svečanosti koje će se održati u razdoblju od 07.09. do 10.09. na jaskanskom Sajmištu.
Neka od zanimljivih događanja su natjecanje Dani vina & kotlovina fina (otvoreno natjecanje u pripremi kotlovine) te Dani vina & riba fina (otvoreno natjecanje u kuhanju fish paprikaša).

Dani vina & riba fina:
Natjecanje u kuhanju fish paprikaša pod nazivom Dani vina & riba fina održati će se u petak, 01.09. u 17 sati, na Strossmayerovom trgu.
Prijava je besplatna, a ekipe su dužne osigurati pribor i tajne sastojke, dok će Organizator osigurati ribu.
Prijave su ograničene te se zaprimaju u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 1; faksom na broj 01 6272-940 ili na e-mail: info@tzgj.hr.
Svoje prijave možete dostaviti najkasnije do utorka, 29. kolovoza. Prijavnica se nalaz i u prilogu. 

Dani vina & kotlovina fina:
Natjecanje u pripremi kotlovine pod nazivom Dani vina & kotlovina fina održati će se u nedjelju, 03.09. u 17 sati, na Strossmayerovom trgu.
Na ovo natjecanje, ekipe  se prijavljuju u dvije kategorije: u prvu kategoriju se mogu prijaviti sva dobrovoljna vatrogasna društva, a druga kategorija je otvorena za sve fizičke i pravne osobe (min. 3 osobe u ekipi).
Prijava je u potpunosti besplatna, a natjecatelji imaju obvezu spraviti kotlovinu od 5 kg svježeg mesa kojeg osigurava Organizator.
Ono što ekipe moraju same donijeti je: kotao, pribor za pripravljanje, gorivo (drva, plin), priloge i začine te neizostavni sastojak: vino za podlijevanje.
Nakon pripremljenih miomirisnih obroka započinje ocjenjivanje prema kriterijima: izbor načina pripreme, aroma kotlovine, aroma umaka, vizualni izgled kotla (šešira, tanjura) te ukupna razina nastupa ekipe (styling, fair play, zabava).
Najbolje „majstore kotlovine“ očekuju brojne vrijedne nagrade.
Prijave se zaprimaju u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 1; faksom na broj 01 6272-940 ili na e-mail: info@tzgj.hr. Svoje prijave možete dostaviti najkasnije do četvrtka, 31. kolovoza.

PrilogVeličina
PDF icon prijavnica_dani_vina__kotlovina_fina.pdf313.02 KB
PDF icon prijavnica_dani_vina__riba_fina.pdf232.03 KB