Dogovoren nastavak suradnje s INA-om

Održan je radni sastanak predstavnika INA-e s predstavnicima OKZ-a, a sastanku su nazočili Igor Grošić predstavnik INA-e , te Mirza Šabić, Antun Trojnar, Josip Tržec, Zdravko Bubnić, Jasenka Jančić i dr.
Sastanak je zakazan zbog skorog isteka Sporazuma o suradnji koji OKZ ima s INA-om te je tom prilikom dogovoren nastavak suradnje i potpisivanje novog Sporazuma.

INA je jedan od najjačih partnera OKZ-a u Artifexu programu pogodnosti, kao dobavljač. U prvoj 2015. godini važenja Sporazuma, naši obrtnici, njih oko 260 članova od toga 168 prijevoznika i 92 ostalih djelatnosti, ostvarili su kupnju od  5,5 mil. litara goriva, dok se kupnja u 2016. godini popela na 6,3 mil. litara, uz prosječni popust od oko 30 lipa po litri.

Na ovaj način je OKZ ostvario i omogućio svojim obrtnicima  1.890.000,00 kn uštede u 2016. godini kroz dogovorene popuste. Sudionici sastanka složili su se da je rast korištenja usluga evidentan te iskazali zadovoljstvo i spremnost na potpisivanje novog Sporazuma o suradnji, koji će se potpisati 06.07.2017. godine. Također je dogovoreno da će OKZ u cilju daljnjeg upoznavanja članstva s ovim pogodnostima jednom mjesečno dostavljati mailove svojim članovima, kako bi iskoristili popuste. INA razmišlja i o nekim dodatnim načinima promidžbe suradnje u cilju širenja pogodnosti na što veći broj članova OKZ-a, kazao je Igor Grošić.