Izabrani novi predsjednici cehova ugostitelja, frizera i kozmetičara, prijevoznika i trgovaca

Na izbornoj Skupštini Ceha ugostitelja za predsjednika Ceha u mandatnom razdoblju 2018. – 2022. izabran je RANKO KORDIĆ, a za njegovog zamjenika SAŠA KRLJAN.
U Poslovni odbor Ceha, sukladno Pravilniku o radu cehova, koji prema broju članova ima pet članova, izabrani su: DRAŽEN PAVEK, ELLA CIPOVEC I HAVZI AMETI.
Ceh ima tri predstavnika u Skupštini Udruženja, a izabrani su: Ranko Kordić, Saša Krljan i Držane Pavek.

Na izbornoj Skupštini Ceha frizera i kozmetičara u mandatnom razdoblju 2018. – 2022. ponovno su izabrane u istom sastavu SANJA RAVENŠČAK za predsjednicu Ceha, a za njezinu zamjenicu KRISTINA BRADVIĆ.
U Poslovni odbor Ceha, sukladno Pravilniku o radu cehova, koji prema broju članova ima tri člana, uz predsjednicu i zamjenicu izabrana je SNJEŽANA KRCIVOJ.
Ceh ima jednog predstavnika u Skupštini Udruženja, a izabrana je predsjednica SANJA RAVENŠČAK.

Na izbornoj Skupštini Ceha prijevoznika za predsjednika Ceha u mandatnom razdoblju 2018. – 2022. izabran je DENIS KRCIVOJ, za njegovog zamjenika DAMIR PUSTAJ.
U Poslovni odbor Ceha izabrani su: ŽELJKO PREŽGAJ, MIROSLAV JURINIĆ I BOŽIDAR MATASIĆ.
Ceh ima dva predstavnika u Skupštini Udruženja, a izabrani su Denis Krcivoj i Damir Pustaj.

Na izbornoj Skupštini Ceha trgovaca za predsjednika Ceha u mandatnom razdoblju 2018. – 2022. izabran je MLADEN CELIĆ, za zamjenika BRANKO HLEBETINA.
U Poslovni odbor Ceha izabrani su: NADICA GOLOJUH, MARIJAN PENIĆ I JASMINKA BEG.
Ceh ima dva predstavnika u Skupštini Udruženja, a izabrani su Mladen Celić i Branko Hlebetina.
Sjednici je nazočio i potpredsjednik Udruženja Ranko Kordić.

U uvodnom dijelu s novostima u postupku izbora za tijela udruženja članove je upoznao predsjednik Udruženja Stipe Bučar.
Predsjednik Ceha Ranko Kordić članovima je pružio je informaciju o dosadašnjim provedenim aktivnostima ceha, a članovi su u konstruktivnoj raspravi naveli i razmatrali problematiku s kojom se ugostitelji susreću, od inspekcija, kažnjavanja, plaćanja raznih nameta i sl. 
Članovi su dobili informaciju o programu pogodnosti Obrtničke komore Zagreb - Zajednička nabava – Artifex.