[MINGO] Otvoreni javni poziv za projekt „Naukovanje u obrtničkim zanimanjima“ za 2019. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je objavilo Otvoreni javni poziv za projekt „Naukovanje u obrtničkim zanimanjima“ za 2019. godinu.

 Otvoreni javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 15. studenog 2019. godine.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je za poticanje gospodarskih subjekata na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji stječu zanimanja iz sustava vezanih obrta po Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) čime se doprinosi stjecanju vještina za samostalan rad u zanimanju te razvoju socijalnih i poduzetničkih kompetencija učenika.Prijava (Prijavni obrazac s propisanom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 10.9.2019. godine na adresu:

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA

Prijava na Otvoreni javni poziv za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2019. godinu,

Ulica grada Vukovara 78

10000 ZAGREB

 

Sve informacije o projektu  „Naukovanje za obrtnička zanimanja“  za 2019. godinu te popis tražene dokumentacije, mogu se pronaći na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta: https://www.mingo.hr/page/kategorija/ministarstvo.

 Upiti u svezi prijava na ovaj Otvoreni javni poziv dostavljaju se isključivo u razdoblju zaprimanja prijava, odnosno od 10. rujna do 30. studenoga 2019. godine putem elektroničke pošte na adresu: naukovanje@mingo.hr.

 

*IZMJENE, 15.11.2019.godine*

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje izmjene Programa dodjele potpora male vrijednosti za poticanje naukovanja za obrtnička zanimanja u razdoblju 2019. - 2020. godina i Otvorenog javnog poziva za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2019. godinu. Ovim izmjenama trajanje Otvorenog javnog poziva za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ produljuje se do 30. studenog 2019. godine, a ostale izmjene navedenog Otvorenog javnog poziva i Programa dodjele potpora male vrijednosti za poticanje naukovanja za obrtnička zanimanja odnose se na poboljšanje teksta s ciljem preciziranja njegovog sadržaja i preveniranja različitog tumačenja istog te nemaju utjecaj na status prijava koje su već zaprimljene.

(Izvor: MINGO.hr, 2019.godine)

PrilogVeličina
PDF icon Ugovor.pdf373.35 KB
Datoteka Prijavni obrazac (1).docx95 KB
Datoteka Prilog 1. Tablica procijenjeni troškovi.xlsx19.9 KB
Datoteka Obrazac Privremenog izvjestaja o provedbi.docx82.61 KB
Datoteka Obrazac Privremenog izvjestaja o provedbi.docx82.61 KB
Datoteka Izjava o korištenim potporama male vrijednosti.docx26.66 KB
Datoteka Obrazac Završnog izvjestaja o provedbi.docx82.73 KB
Datoteka Skupna izjava (2).docx29.64 KB
PDF icon Izmjena Javnog poziva Naukovanje za obrtnička zanimanja-izmjena.pdf667.74 KB
PDF icon Izmjena Programa dodjele potpora male vrijednosti za poticanje naukovanja za obrtnička zanimanja.pdf525.21 KB