Modna manifestacija Zlatna igla po 82. put u Zagrebu

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se najdugovječnija modne manifestacija Zlatna igla Zagreba održat u subotu, 7. listopada  2017. godine na Hrvatskoj radioteleviziji - studio Anton Marti  s izravnim prijenosom na prvom /drugom programu .

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, petnaest poznatih dizajnera obrtnika, Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika grada Zagreba uz još pedesetak sudionika iz ostalih srodnih struka kao što su frizeri i kozmetičari, postolari, krznari, klobučari, zlatari i cvjećari, pokazat će svoje unikatne radove. 

Najnovije kreacije predstavit će redom: XD Xenia design, Ana Kujundžić, NIT by Ana Žarković, Moda Stolnik, Obrt Sea, Etno butik Mara, Nada Došen, Modna manufaktura Mustre, Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika grada Zagreba, Iva Karačić, Etna Maar, Muška moda Šabić, Modni salon Dora, Krzno Sumrak, Igor Galaš, Otvoreni atelijer Milena.

Ovogodišnja Zlatna igla s ponosom nastavlja tradiciju koja se od davne 1935. godine njeguje iz naraštaja u naraštaj. Zaštitni je znak Zlatne igle vrhunska, majstorska kvaliteta i kreativnost iz koje nastaju unikatne kolekcije.
U doba masovne konfekcijske proizvodnje Zlatna igla uspjela je očuvati kulturu šivanja po mjeri koja je visoko cijenjena u svjetskim metropolama.
I ove godine Zlatna igla će pokazati da je spoj hrvatskog proizvoda, zanatskih umijeća i suvremenog dizajna dobitna kombinacija!