O aktivnostima Komore na 22. sjednici Upravnog odbora

22. sjednica Upravnog odbora OKZ, na kojoj se raspravljalo o održanim i budućim aktivnostima Komore, održana je 06.09.2017. godine u Maloj dvorani Matice hrvatskih obrtnika.
Predstavljeni su odlični rezultati projekta Zagreb Crafts; od lansiranja u svibnju do danas portal je ostvario više od 23.000 posjeta od strane 20.450 jedinstvenih posjetitelja koji su ukupno pročitali 85.825 pod-stranica. Također, zahvaljujući portalu Zagreb Crafts, šestinski kišobrani poznatog zagrebačkog obrta Cerovečki otputovali su u SAD. 
Predsjednik Šabić okupljene je informirao o posjetu jubilarnom 50. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju na kojem je ove godine Hrvatska zemlja partner. Upravni odbor dogovarao se i o posjetu Danima obrtništva u Vukovaru, koji će se održati od 29. 9. do 01.10.2017. te o posjeti najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Bosni i Hercegovini „ZEPS Zenica“ koji se ove godine održava u razdoblju od 3. do 7. listopada. 
Također, članovi Upravnog odbora upoznati su i s održavanjem manifestacije „Jaskanske vinske svečanosti“  koja se može posjetiti  od 7. do 10. rujna 2017. u Jasterbarskom.  Mjesec rujan bogat je i za još jednan sajam, onaj koji će se od 19. do 22. rujna održati u Karlovcu.  
Predsjednik Šabić najavio je kako će Komora biti domaćin najveće konferencije o obrazovanju, „Bolje obrazovanje“ u organizaciji 24sata, čiji je cilj proaktivno poticati na promjene i uključivati mišljenja svih zainteresiranih skupina vezanih za obrazovanje. 
Na dnevnom redu sjednice predložena je medijska promocija projekta Artifex, a govorilo se i o prijedlogu lokacija za odlagalište građevinskog otpada na području grada Zagreba, u okviru predstojećih izmjena GUP-a Grada Zagreba.