Održan radni sastanak sa sudionicima projekta „Obrtnička shopping zona Zagreb“

Komora -poslovni partner obrtnika

Nakon višemjesečnih velikih priprema koji je odradio Komorski ured OKZ-a,  održan je radni sastanak sa sudionicima u projektu „Obrtnička shopping zona Zagreb“. Bilo je potrebno okupiti 40-50 obrtnika s područja stare gradske jezgre koji su zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu. Veliki broj obrtnika odazvao se i došao na radni sastanak, dok su ostali dali svoj elektronski pristanak za sudjelovanje.

Ispred Komorskog ureda sastanku su nazočili v.d. tajnik Goran Čanković te stručni suradnici Antonija Horvat, Emanuel Šarčević i Gordan Bezjak koji su obavili veliki dio posla vezan uz pripremu realizacije ovog projekta.
Ovaj projekt ima za cilj pomoći našim članovima u prodaji svojih proizvoda te su u njega uključene brojne obrtničke struke: cvjećari, krznari, klobučari, zlatari, frizeri, krojači, dizajneri, uramljivači  slika, obućari, forografi, optičari, izrada rukotvorina i dr. 

“Po uzoru na velike trgovačke lance, stvorili smo tim obrtnika koji će istovremeno i zajedno ponuditi popuste svojih proizvoda i usluga“, kazao je v.d. tajnik Goran Čanković.  Na ovaj način Komora aktivno sudjeluje kao poslovni partner svojih članova. 

Projekt počinje 13.10. izlaskom kupona s popustima u medijskom pokrovitelju projekta 24Sata, čija je predstavnica Olinka Pavić-Perović kazala kako će izaći u  38 000 primjeraka koji pokrivaju grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Također istovremeno kuponi će biti objavljeni i u Obrtničkom listu 225/226, kako bi se i sami obrtnici uključili i pomogli jedni drugima kupnjom proizvoda i usluga. Obrtnici su s velikim pljeskom podržali realizaciju ovog projekta te se u ime svih sudionika Komori zahvalila Ivana Jurić, vlasnica Jurić designa, koja je kazala kako je ovo pravi način kako Komora treba pomagati svojim članovima.