Održana sjednica Poslovnog odbora Ceha proizvodnih djelatnosti

U prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održana je konstituirajuća sjednica Poslovnog odbora Ceha proizvodnih djelatnosti pod rukovodstvom predsjednika Ceha Gorana Račkog.
Članovi Poslovnog odbora raspravljali su o aktualnim i budućim događanjima, problematici struke, te dobili informacije o novostima u poreznim propisima, pogodnostima za članove projekta Artifex, pogodnostima za ostvarenje niže cijene električne energije za obrtnike i njihove zaposlenike, sudjelovanju na Zagrebačkom obrtničkom sajmu i dr. informacije vezane za struku.
Predsjednik Ceha, Goran Rački, informirao je nazočne o novostima i aktivnostima koje će provoditi Ceh i Udruženje obrtnika tijekom godine te potaknuo na aktivno uključivanje u rad kako bi pridonijeli što boljem i kvalitetnijem radu Ceha, najavio je i u narednom periodu sazivanje i održavanje sjednice Skupštine Ceha proizvodnih djelatnosti, zbog imenovanja novih članova u odbor i Skupštinu te informiranju svih članova Ceha o aktualnim događanjima i novostima.
Odlaskom u mirovinu člana Skupštine ispred Ceha proizvodnih djelatnosti koji broji tri člana u Skupštini Udruženja, na njegovo mjesto izabrana je nova članica Višnja Matulin Juras, vlasnica obrta Betonski proizvodi Matulin, iz Klinča Sela.