OKZ će i ove godine sudjelovati na MOS Celje

U uredu predsjednika 12.lipnja održan je radni sastanak predstavnika OZ Krško i OKZ  u vezi predstojećeg sajma 50. MOS Celje koji će se održati od 12- do 17. rujna 2017.
Sastanku su nazočili tajnica OZ Krško Janja Starc te predstavnik veleposlanstva Republike Slovenije u RH Jakob Štunf,  dok su ispred OKZ sastanku nazočili predsjednik Mirza Šabić, potpredsjednik Antun Trojnar, Jasenka Jančić, Goran Maretić, Jozo Kovačević.
Iskazan je zajednički interes za dolaskom predstavnika OKZ na 50. MOS u Celju, na kojem je ove godine zemlja partner RH, te će imati svoj paviljon.  Također je dogovoreno da se za vrijeme sajma održi nekoliko zanimljivih okruglih stolova s temama kao što su zakonito korištenje digitalnih aplikacija, poslovanje građevinskih obrtnika Slovenije u RH i građevinskih obrtnika Hrvatske u Sloveniji, te zbrinjavanje otpada. OKZ će putem HOK nastojati dogovoriti neke programe događanja u suradnji s nadležnim ministarstvom, također je zaključeno na sastanku. Izražen je i prijedlog o održavanju Dana Grada Zagreba u paviljonu RH.  Pored nastupa u hrvatskom paviljonu predstavnici OZ Krško ponudili su  već tradicionalno sudjelovanje obrtnika OKZ-a i na izložbenom prostoru OZ Krško.