Ovogodišnji ZEPS s 587 izlagača iz 26 zemalja posjetili obrtnici Komore Zagreb

Uz prisustvo brojnih delegacija iz javnog i političkog života 3. listopada 2017. godine svečano je otvoren 24. Generalni sajam ZEPS. Sajam u Zenici posjetili su i obrtnici Komore Zagreb koji su razgledali izložbene štandove na kojima je bilo mnogo prilika za proširenje poslovanja. 

Teme ovogodišnjeg ZEPS-a bila je energija i ekologija, te poljoprivreda i prehrana, a veliku promociju i prostor daje se i informacijskim tehnologijama. Izložbeni program sajma u Zenici obuhvaća građevinarstvo, elektro-industriju, strojogradnju, proizvodnju i preradu metala, preradu drveta, preradu plastičnih masa, gumu, izradu alata i naprava, izradu namještaja i opreme za uređenje doma, energetika, IT tehnologije, tradicijski zanati, turizam.

Kada je u pitanju Generalni  sajam ZEPS na 18.000 kvadratnih metara svoje proizvode prezentirat će 585 izlagača iz 26 zemalja svijeta, dok će na Međunarodnom sajmu metala proizvode predstaviti 60 izlagača iz 7 zemalja, što je idealna prilika za sve poduzetnike da razmijene iskustva i unaprijede poslovanje.