Prijavite se u Tokić program vjernosti i ostvarite vrijedne Artifex popuste!

Artifex partner Tokić d.o.o. obavještava sve korisnike programa Artifex o novom načinu ostvarivanju Artifex popusta. 

Redovnim članovima OKZ Tokić d.o.o. omogućuje do 25% popusta na više od 80% artikala iz svoga asortimana uz korištenje “Tokić kartice vjernosti” na blagajnama poslovnica društva TOKIĆ d.o.o.

Za ostvarivanje pogodnosti potrebno je upisati pristupni kôd KM2A na linku OVDJE , na pristupnoj formi u prvo polje obavezno upisati broj Artifex članske kartice te popuniti i potvrditi pristupnicu. Tokić kartica na koju je povezan pripadajući popust dolazi u roku 15-20 dana na kućnu adresu navedenu na pristupnici na trošak Tokić d.o.o.

 

 

Članski broj naveden je na prednjoj strani Artifex kartice pogodnosti, ukoliko niste primili Artifec karticu, molimo Vas da popunite privolu  OVDJE ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese artifex@okz.hr. Više o samom programu Artifex programu pogodnosti, pročitajte OVDJE

 

Naš Artifex partner TOKIĆ d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. TOKIĆ u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse).

Zajedno s franšiznim partnerima TOKIĆ d.o.o. najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i BiH, TOKIĆ d.o.o. nudi više od 280.000 različitih artikala: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obveznu opremu. Više o pogodnostima koje nude možete pronaći OVDJE

 

 

PrilogVeličina
Datoteka PRIVOLA _ OKZ_ (1).docx3.05 MB