Prva radionica Biznis akademije održana je u Obrtničkoj komori Zagreb

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, no za obrtnike Obrtničke komore Zagreb je besplatna. Prva u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održala se u Velikoj dvorani Obrtničke komore Zagreb, u utorak, 30. siječnja  i okupila je više od 70 obrtnika s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije. 

Inače, idejni začetnik i inicijator cijelog projekta je Tele2, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb uz medijsko pokroviteljstvo 24sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

Predavanje su vodili stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Obrtnici su na predavanju saznali kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama. 

"Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

Više o radionici pogledajte na poveznici: https://www.biznisakademija.hr/index.php/clanak-Prva-radionica-Biznis-akademije-privukla-vise-od-70-obrtnika-31