Snimanje razglednica za jubilarnu 85. Zlatnu iglu

Udruženje obrtnika grada Zagreba i Obrtnička komora Zagreb obavljaju posljednje pripreme za 85. Zlatnu iglu, najstariju modnu reviju u ovom dijelu Europe. Danas je u Zoološkom vrtu grada Zagreba ekipa HRT-a snimala najavne spotove za pojedine izlaske. Nažalost, ove godine Zlatna igla organizira se bez posjetitelja, ali uz izravan televizijski prijenos na HRT-u 2 u nedjelju, 20. rujna, u 20 sati.

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, g,  Antun Trojnar, otkrio nam je još ponešto:

“Moram zahvaliti Zagrebačkom zoološkom vrtu što nam je ustupio prekrasne lokacije za snimanje video najava, ali i Zagrebačkoj filharmoniji koja će uživo pratiti izlaske, što je prava rijetkost – čini mi se, tek drugi put uopće.”

Suradnjom je zadovoljan i g. Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba, kojeg smo zatekli na snimanju kod nastambe lavova.

“Odlično surađujemo sa zagrebačkim obrtnicima koji za nas obavljaju niz poslova i drago mi  je što ćemo ljepote našeg Zoo-a gledateljima prezentirati uz vrhunsku odjeću zagrebačkih obrtnika.

Očekujem pravi spektakl na malim ekranima! Inače, pobrinuli smo se da snimanje ne narušava mir životinja.”

U Zlatnu iglu na razne načine uključeno je stotinjak obrtnika, otkrio nam je predsjednik Obrtničke komore Zagreb, g. Mirza Šabić,  dok je čekao na red za snimanje svojih odijela.