Svečana podjela svjedodžbi za učenike Elektrostrojarske škole

Svečana podjela svjedodžbi o završnom ispitu za učenike Elektrostrojarske škole u Zagrebu koji su obranili i položili završni ispit u ljetnom roku 2017./2018. godine održana je 03.07.2016. godine u Obrtničkoj komori Zagreb. 
Na svečanoj podjeli 159 učenika dobilo je Svjedodžbe o završnom ispitu, a najboljim učenicima uručene su i prigodne nagrade.  
Svečanoj dodjeli nazočili su i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Antun Trojnar, ravnatelj Elektrostrojarske škole Anto Delač, a ispred zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje okupljenima se obratila pomoćnica pročelnika Katarina Milković koja je učenicima čestitala na uspjehu. 
Učenicima i njihovim roditeljima se obratio i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić koji je pozdravio učenike, buduće obrtnike, čestitao im na uspjehu, te izrazio nadu i želju da mnogi od njih u skoroj budućnosti polože majstorske ispite i otvore obrt te postanu članovi velike obrtničke obitelji okupljene u Komorskom sustavu.