Trening i edukacija za sektor turizma i ugostiteljstva u Rijeci

U sklopu projekta SeasonReady - učenje na radnom mjestu za sezonske turističke djelatnike, financiranom od strane programa Erasmus +, organizira se trening mentorstva za upravitelje i vlasnike hotela te edukacija za sezonske radnike u području posluživanja hrane i pića.

Trening mentorstva održat će se 20. svibnja od 11:00 sati u prostoru Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, Bulevar Oslobođenja 23 u Rijeci. Prijave su moguće putem obrasca: https://forms.gle/o73oH8Uq5vXqso1g6.

Edukacija za sezonske radnike u području posluživanja hrane i pića održavat će se od 21. do 23. svibnja od 8:00 sati u prostoru hotela Mali raj, Maršala Tita 193 u Opatiji. Prijave su moguće putem obrasca: https://forms.gle/gRChKCNF161w7aw37.

Cilj projekta SeasonReady jest razvoj učinkovitog i održivog okvira za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u sektoru turizma i ugostiteljstva za obrte, mala i srednja poduzeća koja zapošljavaju sezonsko osoblje. Više informacija o projektu dostupno je na linku: http://www.seasonready.eu/hr/home-pocetna/