Program pogodnosti „ARTIFEX“ - volja obrtnika

Artifex (lat. artifex- volja obrtnika) je program pogodnosti kojeg je pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne popuste kod partnera koji su pristupili spomenutom programu.

Artifex je zamišljen na način da osoba koja pristupi programu može bez dodatnih troškova koristiti pogodnosti koje nude partneri.

Obrtnici koji žele koristiti pogodnosti partnera programu mogu pristupiti putem web forme na stranici Obrtničke komore Zagreb klikom na poveznicu POSTANITE ČLAN.

Nakon uspješne prijave primit će te kroz 2 radna dana na vašu email adresu obavijest o primanju u Artifex članstvo.
Članstvo se može provjeriti klikom na poveznicu PROVJERA ARTIFEX ČLANSTVA tako što unesete vaš OiB i sustav će vam prikazati poruku jeste li aktivni član programa i ukoliko jeste, ispunjavate li uvjete. 

Tko može korisiti program pogodnosti Artifex?

Pogodnosti programa Artifex trenutno mogu koristiti članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice klikom na poveznicu OVDJE.

Kako se koriste popusti kod partnera?

Ukoliko želite iskoristiti pogodnosti kod određenog partnera jednostavno se izjasnite da ste korisnik "Programa pogodnosti Artifex" nakon čega će vas partner provjeriti putem vašeg OiB-a.

Molimo Vas da prije nego što krenete sa korištenjem pogodnosti, pročitate uvjete i pogodnosti koje nude naši partneri u sklopu Artifex programa klikom na poveznicu ARTIFEX PARTNERI. Neki od partnera nude popuste na cijeli asortiman ili usluge dok drugi imaju pogodnosti na samo dio asortimana ili usluga i zbog toga je bitno da se informirate prije nego što odlučite posjetiti jednoga od naših partnera.

Kako se cijeli sustav uhodava, mogući su problemi na terenu, svaki problem ili nejasnoću molimo da nam pošaljete na email: artifex@okz.hr

Iskreno se nadamo da će ovi popusti naših partnera smanjiti troškove Vašeg poslovanja.

PrilogVeličina
PDF icon Pravilnik programa pogodnosti Artifex192.65 KB