Udruženje obrtnika Dugo Selo

12 dugoselskih obrtnika osposobljeno u programu Operater/ka na računalu

U sklopu projekta "Jačanje konkurentne sposobnosti obrtnika i poduzetnika", kroz edukacije i cjeloživotno učenje, za obrtnike iz Dugog Sela provedena je edukacija Operater/ka na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat. Obrtnici su kroz nevedenu edukaciju unaprijedili svoje postojeće IT vještine i vještine korištenja marketinških alata.

Proveden program edukacije EBC*L

Od 6. do 9. veljače 2017. u sklopu projekta Jačanje konkurentne sposobnosti obrtnika i poduzetnika, kroz edukacije i cjeloživotno učenje za obrtnika iz Dugog Sela provedena je međunarodno priznata edukacija iz područja poslovne administracije i poduzetništva – EBC*L razine B. U edukaciji sudjelovalo je 8 polaznika. A program je proveden u prostorima Udruženja obrtnika Dugo Selo u suradnji sa Obrtničkim učilištem grada Zagreba. 

Udruženje obrtnika Dugo Selo sljedeće godine planira 176.840 kuna prihoda

Članovi Skupštine Udruženja obrtnika Dugo Selo, pod predsjedavanjem Marka Cesara, proteklog petka, 16. prosinca održali su u matičnim prostorima svoju redovnu sjednicu na kojoj su razmatrani nacrti prijedloga programa rada i financijskog plana za sljedeću godinu. U 2017. godini dugoselsko Udruženje obrtnika planira prihode u iznosu od 176.840 kuna, i to 105.000 kuna od komorskog doprinosa u paušalnom iznosu, 60.000 kuna planiraju od donacija, sponzorstva i ostalih prihoda uz prenesen višak prihoda iz prethodnih godina koji će se koristiti u 2017. godini.

Održana periodička izobrazba vozača „kod95“

Udruženje obrtnika Dugo Selo, u suradnji s Centrom za periodičku izobrazbu vozača „Žabac“ iz Zagreba, organiziralo je periodičku izobrazbu vozača – „kod95“.

Predavanja su počela 26. veljače 2016. godine, u prostorima UO Dugo Selo, a sudjelovalo je 30 vozača.

Periodička izobrazba vozača je obvezna obuka kojom se osigurava dopuna znanja potrebnih za njihov rad, posebno glede sigurnosti u cestovnom prometu i racionalizacije potrošnje goriva.

Periodička izobrazbe vozača je obavezna i provodi se svakih 5 godina pohađanjem tečaja iz svih područja nastavnog programa:

Skupština Udruženja obrtnika Dugo Selo

U prisustvu gostiju – predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirze Šabića, predsjednika Udruženja obrtnika Zagreb Antuna Trojnara, gradonačelnika Dugog Sela Stipe Velića, načelnika Općine Rugvica Mate Čička te predstavnice tvrtke INA d.d. Vedrane Dragičević u petak, 18. prosinca održana je godišnja, 3. po redu, sjednica Skupštine dugoselskog Udruženja obrtnika pod predsjedavanjem Marka Cesara.

Održana radionica za poslodavce o korištenju EU fondova

U prostorima Udruženja obrtnika Dugo Selo, dana 22. listopada 2015. godine, održana je radionica za poslodavce o mogućnostima poboljšanja poslovanja kroz korištenje EU fondova ESF, ERDF, EAFRD u okviru projekta „Jačanje sudjelovanja poslodavaca u razvoju ljudskih potencijala u Zagrebačkoj županiji“ koji se provodi u sklopu programa bespovratne pomoći Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – „lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II“.

Stranice

Pretplati se na RSS - Udruženje obrtnika Dugo Selo