Udruženje obrtnika grada Zagreba

Kontakt

Adresa:
Trg Mažuranića 13
10000 Zagreb

Telefon: 385 01/48 77 888
Fax: 385 01/48 26 096
e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr
Web: www.obrtnici-zagreb.hr

Novosti

Novosti iz udruženja

Zagrebački frizeri i kozmetičari pomažu svojim kolegama u Petrinji i Sisku

Predsjednik ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika grada Zagreba g. Ivica Zanetti, potpredsjednica gđa. Antonija Tretinjak, potpredsjednica Obrtničke komore Zagreb gđa. Spomenka Krebsz i kolegice danas su bili sa svojim kolegama obrtnicima u Petrinji da prikupe podatke kako bi mogli adekvantno pomoći. U dogovoru s predsjednikom Udruženja obrtnika Petrinje i predsjednicom ceha frizera i kozmetičara Petrinje dogovoreno je da će se prikupiti imena osoba i obrta koji su stradali u razornom potresu koji je 29.12.2020. pogodio Petrinju.

Novosti iz udruženja

Zagrebački obrtnici na obilježavanju 29. godišnjice stradanja grada Vukovara u Domovinskom ratu

Pod posebnim okolnostima zbog pandemije COVID-19,  zagrebački obrtnici članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba sudjelovali na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, tom prilikom odali su počast poginulim braniteljima i civilima, koji su život dali za obranu grada Vukovara, simbola hrvatske slobode.

I nakon 29 godina, uz puno emocija manji broj sudionika dostojanstveno je koračao u Koloni sjećanja na putu dugom 5 km, od bolnice do memorijalnog groblja.

Za previše riječi nema mjesta, samo tišina, dostojanstvo, ponos, vjera….

Novosti iz udruženja

Sudjelovanje na sajmu „Advent zagrebačkih obrtnika 2019.“

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika grada Zagreba i ove godine za svoje članove – obrtnike organizira nastup na središnjem zagrebačkom trgu pod nazivom „Advent zagrebačkih obrtnika 2019.“

Predviđeni termin održavanja sajma je od 29. studenog 2019. do 06. siječnja 2020. godine, na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Novosti

Obrtnici dva grada prijatelja- Zagrebački obrtnici biciklima u Vukovar

Dana 26.rujna 2019.godine, u 10 sati ujutro,  pet je zagrebačkih obrtnika krenulo na put biciklima u Vukovar. Na ovaj hrabri put od 300 kilometara odvažili su se: Antonija Tretinjak, Damir Marković, Željko Stričak, Nenad Kuzman i Zoran Brdar.

Novosti

Potpisan Sporazum o suradnji između UOGZ i UO Imotski

U sklopu svečanosti "Obrtnički dani u Imotskom" koja je održana od 9.-11. kolovoza 2019. godine,  potpisan je sporazum o suradnji između Udruženja obrtnika grada Zagreba i UO Imotski. Na svečanosti potpisivanja Predsjednici Antun Trojnar i Hrvoje Biošić  izrazili su zadovoljstvo  što će čin potpisivanja podići suradnju dvaju udruženja na višu razinu, a posebna pozornost usmjerit će se  na suradnju i razmjenu iskustava između tijela udruženja, stručnih službi udruženja te svih razina strukovne organiziranosti. 

Novosti iz udruženja

Zagrebački obrtnici obilježili 54. Dan obrtnika

Udruženje obrtnika grada Zagreba obilježilo je tradicionalni 54. Dan obrtnika u subotu, 08. lipnja, u parku ispred sjedišta udruženja, na adresi Trg Ivana Mažuranića 13,  tom prilikom dodijeljena su priznanja obrtnicima koji svojim zalaganjem i radom doprinose ugledu i promidžbi obrtništva. 

Stranice