Udruženje ugostitelja Zagreba

Kontakt

Adresa:
Radauševa 3
10000 Zagreb

Telefon: +385 01/23 60 222
Fax: +385 01/23 60 203
e-mail:ugostitelji.zagreb@hok.hr 
Web: www.zg-ugostitelj.hr

Novosti

Novosti iz udruženja

Zagrebački ugostitelji kod predsjednika gradske Skupštine

Jedan od najvećih problema zagrebačkih ugostitelja jest porezno opterećenje. Što im još otežava poslovanje, čelnici zagrebačkog udruženja ugostitelja iznijeli su predsjedniku gradske skupštine.

izvor: HRT/Zagrebačka panorama

Novosti iz udruženja

Forum zagrebačkih ugostitelja: jedino zajedničkim snagama možemo se izboriti za svoja prava i svoj opstanak

U organizaciji Udruženja ugostitelja Zagreb u hotelu Esplanade održan je već tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja, koji je ove godine okupio rekordan broj sudionika. Središnje teme bile su nadolazeća porezna reforma, reprezentacija te nelojalna konkurencija s čime se ugostitelji već godinama bore.

Novosti iz udruženja

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike Udruženja ugostitelja Zagreb

Uoči Foruma zagrebačkih ugostitelja 2016., predstavnici Udruženja željeli  su razgovarati o potrebi kontinuiranog i proaktivnog djelovanja na poboljšanju uvjeta poslovanja i dizanju kvalitete usluga i proizvoda u ugostiteljskoj i turističkoj djelatnosti, naravno u suradnji sa svim razinama lokalne samouprave Grada Zagreba.

Najave

Forum zagrebačkih ugostitelja 2016.

Tradicionalno,  i ove godine Udruženje ugostitelja Zagreb organizira promotivnu manifestaciju „Forum zagrebačkih ugostitelja 2016.“ koja će se održati 24. studenog 2016. godine  u Hotelu Esplanade Zagreb. Cilj manifestacije je promocija hrvatskih autohtonih jela, gastronomske ponude grada Zagreba te medijsko publiciranje problema s kojima se naši članovi suočavaju, kako na razini grada Zagreba tako i na razini cijele države.

Novosti iz udruženja

Forum zagrebačkih ugostitelja

Smanjen porez na potrošnju od 1. siječnja 2016.

Novosti iz udruženja

FORUM ZAGREBAČKIH UGOSTITELJA 2015.

Osobita mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje u Forumu zagrebačkih ugostitelja 2015. koji se održava u četvrtak, 19. studenoga 2015. godine u 10:00 sati u Esplanade Zagreb Hotel, Mihanovićeva 1. Forumom otvaramo važna pitanja za rad ugostitelja, a pitanja ugostitelja, problemi u radu i osobito prijedlozi ugostitelja su nam osobito važni jer želimo i kroz Forum pronaći rješenja te proaktivno djelovati u ovom sektoru gospodarstva Hrvatske. Na Forum smo pozvali i predstavnike gradskih i državnih institucija da nam prezentiraju glavne pokazatelje iz svoje nadležnosti.